Logitech, TSM Oyuncusu Bjergsen İçin Belgesel Hazırladı

Logitech, TSM Oyuncusu Bjergsen İçin Belgesel Hazırladı

Logitech, ünlü League of Legends oyuncusu Søren “Bjergsen” Bjerg ile bu kez “RESET” adlı başka bir mini belgeselde buluştu. Belgesel, Bjergsen’ı memleketi Danimarka’da 15 dakika boyunca takip eden kısa bir video. Team SoloMid (TSM) ile geçirdiği bir yılın ardından artık Bjergsen için bir mola zamanı geldi diyebiliriz.

Logitech ve Team SoloMid

Orijinal olarak Twitter’da yayınlanan bu belgesel Logitech G Esports tarafından hazırlandı. Bilgisayar ve bilgisayar donanımı üreticisi şirket uzun bir süredir TSM ile birlikte çalışıyor. TSM markalı özel ürünler üreterek onlara daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için özel donanım ve teknik destek sağlayarak ekiple işbirliği yapıyordu. Bu sefer ise TSM’nin en popular oyuncusu Bjergsen’in hayatını takip edip çekerek farklı bir projeye imza attılar.

Bjergsen’in Evdeki Hayatı

Belgesel, Bjergsen’in küçükken edindiği ve unutamadığı anılarda bizi bir gezintiye çıkarıyor. İzleyiciler oyuncunun geçmişine küçük bir pencereden bakarken onu bugün olduğu insan yapan travmaları ve olayları görüyor.  Bjergsen ailesini ziyarete gittiğinde ise kameran ünlü oyuncunun kardeşiyle küçük bir röportaj yapma fırsatı da buluyor.

Kardeşi Allan Bjerg, Bjergsen’in utangaç bir genç çocuktan şu anda başarılı bir profesyonele dönüşümünü anlatıyor: “Bence bir oyuncudan bir lidere dönüştü.” Video boyunca ünlü oyuncu aile fertleriyle kurduğu iletişimin yanı sıra yemek yaparken ve televizyon izlerken de görüntüleniyor.

Bjergsen’in Kariyer Tavsiyeleri

Bjergsen bu belgeselde diğer oyuncular için de birkaç laf ediyor: “Bence her zaman kendini geliştirmeye çalışmak mantıklı bir davranış. Eğer kendinizi geliştirmezseniz diğer insanlar kendini geliştirir ve önünüze geçer, siz de arkada kalırsınız.”

Daha önce değişen koşullara uyum sağlayamayan bazı takım arkadaşlarının başarısızlık elde ettiğini veya vazgeçtiklerini söyledi. Özetle her zaman çok çalışmayı ve hep olduğumuzdan daha iyi olmaya çalışmamız gerektiğini söyledi. Bu, Bjergsen’in genel olarak hep vermeye çalıştığı mesajlardan biri.

Exit mobile version