Misfits Gaming, HyperX Ortaklığını Duyurdu

Birden çok bölgede faaliyetlerini sürdüren Misfits Gaming Group, yakın zamanda çevre ekipmanı firması olan HyperX ile başlattıkları ortaklığı resmi olarak duyurdu. Anlaşma itibariyle ekipman markası HyperX, Misfits Gaming Group altında bulunan Florida Mutineers Call of Duty league markaları ve influencer’ları için resmi kulaklık ve mikrofon sağlayıcısı olacak.

Misfits Gaming Group bünyesindeki oyuncu ve influencer’lara ekipman sağlamanın yanı sıra, HyperX aynı zamanda Florida Mutineers tarafında sosyal medya stratejileri ve takım içerikleri için de bazı rollerde bulunacak. Ayrıca markanın logosu oyuncuların formalarında bulunacak.

Yapılan açıklamaya göre çevre ekipman markası Misfits Gaming Group için farklı kulvarlarda da “anahtar ortak” olarak çeşitliliği destekleyici faaliyetlerde bulunacak. Buna Women of MGG projesi ve 2022 boyunca gerçekleşmesi beklenen henüz duyurulmamış bazı faaliyetler dahil olacak. Böylece HyperX, Florida Mutineers’ın yedinci ortağı oluyor. Listede ise ASUS ROG, SoFi ve Zaxby’s gibi markalar var.

Exit mobile version