Modern Warfare Outback Relief Satışları İle Avustralya’ya Destek

Modern Warfare Outback Relief Satışları İle Avustralya'ya Destek

Call of Duty: Modern Warfare Outback Relief satışlarının tüm geliri Avustralya yangınlarına gidecek.

Avustralya’da uzun bir süredir devam eden yangınlar 25 milyon hektar alanı kül edip, 500 milyondan fazla hayvanın ölümüne sebep oldu. Dünyanın her yanından insanlar Avustralya için yardım fonları oluşturuyor ve artık Call of Duty: Modern Warfare oyuncuları da bu yangınların söndürülmesi için destek sağlayabilecekler. 

Infinity Ward bugün yaptığı duyuru ile satışa sunduğu Outback paketlerinden gelen bütün paranın Avustralya’ya yardım amaçlı kullanılacağını söyledi. Outback Relief paketi Ocak ayının sonuna kadar satışta olacak ve elde edilen bütün gelir yardım fonuna aktarılacak. IW tarafından yapılan açıklamaya göre, duyurunun yapılmasından önce satılan paketlerin geliri de bu yardım fonuna aktarılacak. 

Bu ayın başında satışa sunulan Outback paketi Avustralya temalı karakter görüntüleri ve aksesuarları içerisinde bulunduruyordu. Teması ile dikkat çeken paketin yangınlara destek amaçlı kullanılması teklifi ilk olarak Reddit kullanıcılarından geldi. Buradan başlayan teklif, sosyal medya üzerinde de yayıldığında Activision’ın dikkatini çekmeyi başardı.

Modern Warfare Outback Relief olarak tekrar isimlendirilen paket, ay sonuna kadar satışta olacak. Avustralya temasını içeren pakette bir oyuncu görüntüsü, silah kamuflajları ve koala aksesuarı gibi içerikleri bulunuyor.

Blizzard Overwatch Contenders Ödemelerini Geciktiriyor

Exit mobile version