MONSTER PROTALITY Season 7 Final Aşaması başlıyor

MONSTER PROTALITY Season 7 final aşamasında çarpışacak 16 takım Tulpar Üst Grup ve Abra Alt Grup aşamalarının bitmesiyle belirlendi. Monster Notebook sponsorluğuyla daha da vahşileşen MONSTER PROTALITY Season 7’nin final aşaması 22 – 24 Eylül’de oynanacak.

1 – 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen 24 takımın toplamda 15 maç mücadele ettiği Tulpar Üst Grup Aşaması, final aşamasına gidecek ilk 8 takımı belirlemişti.

Tulpar Üst Grupta ilk 8’e giremeyen 16 takım şanslarını 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Abra Alt Grup aşamasında bir daha denediler. 16 takımın kıyasıya mücadele ettiği toplamda 10 maç oynanan Abra Alt Grup aşamasının sonlanmasıyla da Final aşamasına gidecek son 8 takımda belirlenmiş oldu.

MONSTER PROTALITY Season 7 Final Aşaması’nda boy gösterecek 16 takım toplamda 150.000TL değerindeki ödül havuzu ve 2 Wildcard hakkı için kıyasıya çarpışacak. Şampiyon olan takım 60.000TL ödülün sahibi olacak. MONSTER PROTALITY Season 7, sahip olduğu 2 adet Wildcard ile, şampiyonunu ve ikincisini, PUBG EMEA CHAMPIONSHIP: FALL’ın farklı aşamalarına gönderecek.

MONSTER PROTALITY Season 7 Final Aşamasında boy gösterecek 16 takım:

MONSTER PROTALITY Season 7 Final aşaması günleri:

MONSTER PROTALITY Season 7 Final aşaması, Özgür “Root” Alagül, Timur “Timurlengx” Günay, Utku “Utimikk” Taşyürek’in sunumlarıyla https://www.twitch.tv/pubg_battlegroundstr kanalında yayınlanacak.

Exit mobile version