MOUZ, dexter İle Vedalaşıyor

Geçtiğimiz günlerde gelen bir haberle MOUZ ekibinde de kadroda kritik değişiklikler olduğu öğrenildi. 2.5 yıldır MOUZ ile sayısız etkinlikte görev yapan Avusturalyalı IGL dexter, sonunda aktif kadrodan ayrılıyor. 2021 Şubat ayından bu yana MOUZ ekibinin as kadrosunda bulunan ve takımı başarılara götüren 28 yaşındaki oyuncunun ayrılığı, JDC‘nin yedeğe alınmasından hemen sonra duyuruldu. IGL boşluğunun ise eski MOUZ NXT oyuncusu siuhy ile doldurulacağına dair çeşitli söylentiler mevcut.

Her ne kadar dexter takımla birlikte olduğu sürede oldukça önemli katkılar sağlasa da MOUZ istediği başarılara her zaman ulaşabilmiş değil. Özellikle 2023 yılında zorlandığını gördüğümüz takımı büyük etkinliklerde izleme şansımız pek olmadı. Ancak oyuncunun takıma olan katkıları yönetim tarafından büyük övgülerle hatırlanıyor. İş Geliştirme Departmanı’nın başında bulunan Jan Dominicus, dexter’ın takıma 2.5 yıl boyunca sağladığı katkıları ve azmini her zaman büyük saygıyla hatırlayacağını ve böyle bir oyuncunun nereye giderse gitsin mutlaka başarılı olacağını ifade etti. Oyuncunun Almanya’ya taşındığı dönemde COVID salgınından kaynaklı birçok zorluk olduğunu belirten yönetici, bu zor şartlarda takıma adapte olan dexter için kariyerinin gelecek kısmında başarılar diledi.

Oyuncu da takımdan ayrılırken geçirdiği 2.5 yıl boyunca oradaki tüm ekibin ailesinden farksız olduğunu ve herkesin kendisine son derece olumlu davrandığını, bu sayede özellikle pandemi sürecindeki zor zamanları atlatabildiğini söyledi. Burada edindiği hatıraları her zaman hatırlayacağını ifade eden dexter, kariyerindeki yeni pozisyonun yakında açıklığa kavuşacağını belirtti.

Exit mobile version