Movistar Riders Kadrosunda Steel Yedekte, Shokz Gidiyor

İspanyol organizasyon Movistar Riders’ta 2021 yılı zorlu bir ilk yarı ile başladı. Bu sürecin ardından takımda bazı değişiklikler yaşanıyor. Takım geçtiğimiz günlerde Kristjan “shokz” Jakobson ile yollarını ayırdığını duyurdu. Oyuncu, takıma 2020’de katılmıştı. Diğer yanda kadronun uzun süreli IGL’i Lucas “steel” Lopes de yedeğe çekildi. Brezilyalı oyuncunun kontratı yıl sonuna kadar sürüyor, ancak yönetim diğer takımlardan gelecek olan teklifleri duymaya hazır görünüyor.

Aslında 2021 yılı Movistar Riders için o kadar kötü başlamamıştı. Owen “smooya” Butterfield’ın takıma katılmasının ardından güzel bir dönem geçiren ve 22. sıraya ulaşan kadro, Temmuz ayının başlarında 66. sıraya kadar düştü. Sezon bitişinde ise son bir çaba ile 47. sıraya tekrar geri yükselen Movistar Riders, şu an bir sonraki adımını planlıyor. Şu an kadroda uzun zamandır aktif olarak görev yapan iki oyuncuları var. Alejandro “alex” Masanet ve Alejandro “mopoz” Fernandez-Quejo Cano’ya yakın zamanda kadroya dahil olan AWP oyuncusu smooya eşlik ediyor.

Koç konumundaki Galder “bladE” Barcena ve takımın teknik heyeti 2021’in ikinci yarısında beşliyi tamamlamak için iki oyuncu bulmakla görevlendirildiler. Tabii bu görevin yanı sıra yeni bir IGL bulmaları da gerekecek.

Exit mobile version