MSI, ilk özelleştirilmiş NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu

MSI, ilk özelleştirilmiş NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu

Gerçek oyun donanımlarında lider marka MSI, NVIDIA’nın yeni ve heyecan verici GeForce RTX 30 serisi GPU’ları ile ürettiği, en yeni grafik teknolojileri ve yüksek performanslı devre kartı tasarımı ile gelişmiş soğutma özelliklerine sahip ekran kartlarını kullanıcıların beğenisine sundu.

Yeni NVIDIA GeForce RTX 30 serisi grafik işlemciler, RTX’in 2.neslini oluşturuyor ve yeni RT ve Tensor çekirdekleri ile çoklu akış işlemcileri sayesinde oyunlara ve tasarım uygulamalarına çarpıcı görseller, yüksek FPS değerleri ve yapay zeka hızlandırma özellikleri getiriyor. NVIDIA Ampere mimarisi ile önceki nesile göre Watt başına 1.9 kat daha yüksek performansa sahip RTX 30 serisi, 8K dahil tüm çözünürlüklerde grafik deneyimini geliştiriyor. GeForce RTX™ 3090, 3080, ve 3070 grafik işlemciler, NVIDIA®’nın tarihi boyunca yaşadığı en büyük nesil sıçramasını temsil ediyor.

NVIDIA’nın GeForce global pazarlama başkan yardımcısı Matt Wuebbling, “RTX’in 2.nesli olan RTX 30 Serisi, oyun GPU’ları tarihinde en büyük nesil sıçraması” diyor; “MSI gibi üretici ortaklarımızın sıradışı oyun deneyimi için teknolojimizi desteklediklerini görmekten heyecan duyuyoruz”.

MSI GeForce RTX 30 Serisi GPU’lara Genel Bakış

MSI, NVIDIA Ampere teknolojisini temel alan iki ekran kartı serisi sundu:

GAMING

GAMING serisi, bugüne kadar tüm oyuncuların güvenini kazanmış soğutma performansı ve düşük gürültülü çalışma arasındaki mükemmel dengeyi korurken, yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Bu seride dış taraftan çiftli şekilde birbirine bağlanan fan kanatları sayesinde hava akışı geliştirilmiş TRI FROZR 2 soğutma sistemine yer verilmiş. Fanlar TORX Fan 4.0 tasarımı ile öne çıkıyor. Mat yüzeyli backplate ekran kartının yapısını güçlendirirken aynı zamanda üzerindeki termal pad’ler sayesinde pasif soğutma işlevi görüyor. Kartın dış tasarımı ayrıca Mystic Light ile donatıldı. Mystic Light Sync ve Ambient Link yazılım desteği ile ekran kartının üzerinden bulunan RGB renkleri ve efektleri PC’nin diğer bileşenleri ile senkronize edilebiliyor. Tüm bu özellikler Dragon Center yazılımı aracılığıyla kontrol edilebiliyor.

VENTUS

Son derece popüler olan VENTUS serisi de TORX Fan 3.0 tasarımı ile güncellenen soğutma sistemi sayesinde her zamankinden daha güçlü bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kartın 2 ve 3 fanlı versiyonları mevcut. Hem iş, hem de oyun için performans odaklı tasarımı sayesinde VENTUS grafik kartları, her görevi başarmak için gereken temel özelliklerin tümüne sahip. Dayanıklı soğutma sistemi, güçlendirilmiş fırçalı yüzeye sahip backplate ve sağlam, estetik görünümü ile her tarzda sisteme mükemmel uyum sağlıyor.

GAMING ve VENTUS ekran kartları, MSI’ın GeForce RTX 30 ürün ailesine liderlik edecek; ancak yakın gelecekte bu aileye yeni serilerin eklenmesi de planlanıyor.

MSI, hem GAMING, hem de VENTUS ekran kartları ile ilgili detaylı tanıtımı 2 Eylül Çarşamba günü Türkiye saatiyle 17:00’de gerçekleştirilecek Insider canlı yayınında paylaşacak (16:00 CEST/ 07:00 PDT/ 22:00 Taiwan).

Daha fazla bilgi için: https://www.msi.com/Landing/GeForce-RTX-30-Series

Exit mobile version