Natus Vincere, BLAST Premier Fall Groups’u Salladı

Dün itibariyle Grup Aşaması için B Grubu maçları oynanan BLAST Premier Fall Groups etkinliğinde Natus Vincere adeta şov yaptı. Efsane oyuncuları s1mple’ın yokluğunda birçok farklı tahmine konu olan takım, açılışta sendelese de ardından hızlı toparlanarak liderliği ele geçirmeyi başardı.

Açılışta Complexity ile oynayan Natus Vincere, bu karşılaşmada 9-16 mağlup olarak alt seriye çabuk düştü. Diğer yandan Liquid‘in G2 karşısında aldığı 16-12’lik galibiyetle üst tura yükselmesinin ardından fikstürün heyecanlı kısmı başladı. Üst seride Liquid ekibinin Complexity ile oynadığı maç oldukça başa baş geçti ve Team Liquid kelimenin tam anlamıyla ipten döndü. 14-10’luk Complexity üstünlüğünden sonra yakaladığı seri ile maça tutunan Liquid, böylece finale çıktı.

Ancak açılış maçında yendikleri Natus Vincere henüz son sözünü söylememiş olacak ki G2 karşısında geriden gelen Ukrayna devi maçı 16-14 kazandıktan sonra sahada bambaşka bir beşli olarak oynamaya başladı. Alt seri finalinde açılışta mağlup oldukları Complexity’i 16-3 gibi ezici bir skorla adeta darmadağın eden Natus Vincere, finalde de bu moralle gemi azıya aldı ve Liquid karşısında 16-4 galip gelerek oldukça ani bir liderlik pozisyonu yakaladı.

Sırada C Grubu karşılaşmaları var. Bugün itibariyle TSİ 14.00‘da başlayacak olan maçlarda FaZe Clan, Evil Geniuses, Heroic ve BIG takımlarını izleyeceğiz. Sürprizlere açık olan bu grupta uzatmaya giden maçlar görmemiz hayli olası. Akşam saatlerine kadar sürecek olan bu maratonu sakın kaçırmayın!

Exit mobile version