NAVI, VALORANT Kadın Takımını Türk Oyuncularla Kurdu!

Bugün Türk espor tarihinin en büyük ve gurur verici sürprizlerinden biriyle karşı karşıyayız. İlk başta her zamanki takım duyurularından biri gözüyle okumaya başladığımız Natus Vincere VALORANT Kadın Takımı duyuru haberi, hepimiz için çok kısa süre içerisinde büyük bir sevince dönüşmüş durumda.

Celestials” adını verdikleri Natus Vincere VALORANT Kadın Takımı, eski FUT oyuncularını ve koçunu kadrosuna katarak son dönemin en beklenmedik transferlerinden birine imza attı. Kadroda Süreyya “Gia” Bayel, Zeynep “Ritha” Sualp, Reyhan “Sephia” Şimşek ve Aslıhan “proxima” Uslu ile anlaşan ekip, koç olarak Mert “KEY” Çelebi’yi renklerine bağladı. Geçmişte Oxxgen Esports, Supermassive Blaze ve FUT Female gibi önemli kadrolarda görev yapan isimleri bugün hep birlikte Natus Vincere formasıyla görmek Türk espor camiasında istisnasız herkesi hem şaşırttı, hem de gururlandırdı.

eSports360 ailesi olarak bu önemli başarıya imza atan ve ardında emekleri olan herkesi tebrik ediyor, en kısa sürede izlemek için heyecanlandığımız yeni kadronun başarılarının devamını diliyoruz. Yolunuz açık, vurduğunuz headshot olsun!

Exit mobile version