NBA 2K League’den 25.000 Dolar Ödül Havuzlu Turnuva

NBA 2K League'den 25.000 Dolar Ödül Havuzlu Turnuva

NBA 2K League, COVID-19 ile ilgili endişeler nedeniyle ertelenen ligin sezon arasında gerçekleşecek yeni bir çevrimiçi turnuva duyurdu.

NBA 2KL Three for All Showdown adı verilen turnuva, taraftarlar tarafından kurulan üçer kişilik takımlardan oluşacak. Takımlar öncelikle kendi aralarında oynayacaklar. Derece yapan takımlar, NBA 2K League profesyonel oyuncularından ve diğer içerik üreticilerinden oluşan üç kişilik takımlara karşı 25 Bin Dolar ödül havuzlu turnuvada rekabet etme şansına erişecekler.

Çoğu büyük espor liginde olduğu gibi, NBA 2K Ligi’de geçen hafta açılması beklenen sezonunu coronavirüs’ün artışı sonucu erteledi. Lig zamanında başlasa da turnuva maçlarını ve diğer etkinlikleri yayınlamak için hala seçeneklerini araştırdıklarını belirtti.

25 Bin Dolarlık ödül havuzu taraftar takımları ve lig takımları arasında bölünecek, 15 Bin Dolar karışık turnuvada en yüksek derece yapan iki taraftar takımına, 9 Bin Dolar en yüksek derece yapan iki lig takımına, kalan Bin Dolar ise sadece taraftarların oynadığı maçlardaki kazananlara verilecek.

Exit mobile version