NBA Oyuncusu Ben Simmons, Yatırımcı Olarak FaZe Clan’a Katıldı

NBA yıldızı Ben Simmons, artık dünyaca ünlü organizasyon FaZe Clan’ın yepyeni yatırımcısı ve üyesi konumunda yer alıyor.

FaZe Clan’ın yepyeni yatırımcısı ve üyesi, NBA yıldızı Ben Simmons. Görevi içerik temsilcisi olarak alacak ve video oyunları ile esporun destekçisi olacak.

FaZe Clan’ın bir sporcu veya spor organizasyonuyla işbirliği yaptığı ilk iş değil. FaZe’in tutkusu ve durumu bir oyun organizasyonundan çok daha fazla. Oyun oynamanın yanı sıra çeşitli sektörlerde potansiyel uygulamaları da var.

Ben Simmons, FaZe Clan’daki Birçok Yıldızdan Biri

CSGO, Fortnite, Rainbow Six Siege gibi birçok popüler oyunlarda FaZe Clan’ın birçok profesyonel takımı bulunmakta. Ben Simmons içindeki oyuncu ruhunu pandemide yaptığı Twitch yayınlarında ortaya çıkardı. Call of Duty’nin büyük bir hayranı olan Simmons, dünyanın her yerindeki sevgili destekçilerine Warzone yayını yapıyordu.

Simmons’un fikirleri ise bir yatırımcının çok ötesinde. FaZe ile bağlantılı olan Pitbull, Jamal Murray gibi isimlerle Simmons, olumlu bir etkiye sahip olacak. Ben Simmons, organizasyonda “FaZe Simmo” takma adıyla anılacak.

Ben Simmons’ın Büyük Hırsları

Rekabetçi bir NBA oyuncusu Ben Simmons, oyunla alakalı hırslarını gerçekleştirmede maalesef özgür değil. Yine de, diğer genç nesiller için benzer bir şey yapamayacağı anlamına gelmiyor. Bir tartışmasında sisteme daha fazla genç eklemek istediğini belirtiyor. Ayrıca Avustralya’yı oyunlarda tekrardan uluslararası seviyeye çıkarmak istiyor.

FaZe Clan yeni üyesi Simmons ile birlikte harika bir ortamda. FaZe hangi oyun için olursa olsun, başarılarından bağımsız olarak dünyanın önde gelen kuruluşları arasındadır.

Exit mobile version