Ninja-Adidas Ayakkabıları 40 Dakikada Satıldı

Ninja-Adidas Ayakkabıları 40 Dakikada Satıldı

Mixer yayıncısı ve Fortnite yıldızı Ninja, Adidas ile “TIME INNite Joggerlarını geçtiğimiz hafta satışa sundu. 40 dakika içerisinde ayakkabının tüm yetişkin bedenleri satıldı.

Ünlü yayıncı,“Bu, Adidas ile olan ilk projemdi ve neredeyse nutkum tutuldu. Ayakkabıdan alan herkese çok teşekkürler, size seviyorum. 2020 harika bir yıl olacak.”diyerek heyecanını dile getirdi.

Krem ve koyu mavi koşucu ayakkabılar neon sarı bir şeritle daha dikkat çekici hale getirilmiş ve ayakkabının üstünde “TIME IN” ve “NINJA” yazıları yer alıyor. Ayrıca ayakkabının arkasında “20K” yazıyor, bu da Ninja’nın yayıncılıkta üne kavuşana kadar yayınlarda geçirdiği 20,000 saati simgeliyor.

Ayakkabıların satış fiyatı Adidas’ın resmi sitesi üzerinde 150 dolardı ancak ürünü alıp da farklı siteler üzerinden satışa koyanlar fiyatı biraz daha şişirmiş durumda. StockX adlı alışveriş sitesinde ayakkabıyı 190-230 dolar arasında fiyatlarla satışta bulmak mümkün.

Bu, markasını ve marka değerini geliştirerek diğer içerik yaratıcıları için öncü olmaya devam eden yayıncı için büyük bir başarı. Ninja’nın Ağustos ayında başlattığı Mixer’e geçme hareketi de yayıncılar arasında domino etkisi yaratmıştı ve Twitch’i bırakan  yayıncıların sayısı artış göstermişti. Shroud, Disguised Toast, ve Corinna Kopf gibi isimler Twitch’i terk ederek faklı platformlara yönelenlerdendi.

Satışlarda elde edilen başarıya bakılırsa önümüzdeki günlerde yine bir Ninja-Adidas ortaklığı görebiliriz.

LDLC ve Olympique Lyonnais Ortaklıklarını Duyurdu

Exit mobile version