Ninjas In Pyjamas, CSGO Kadrosunda es3tag İle Anlaştı

Bir süredir özellikle CSGO kanadında eski görkemli günlerine dönerek sevenlerini mutlu eden efsanevi İsveç espor organizasyonu Ninjas In Pyjamas, tecrübeli oyuncu es3tag ile anlaştığını duyurdu. Bu değişikliğin yanı sıra LNZ de Young Ninjas kadrosuna geri döndü. Son 6 aylık süre içerisinde oldukça zorlu dönemler geçiren es3tag, Cloud9 ve Complexity ekiplerinde aradığı başarıyı yakalayamamıştı. 2022 sezonu öncesinde stresli bir süreçten geçen oyuncu, bu adımla birlikte daha iyi bir gidişat yakalamayı umuyor.

Bu imza ile birlikte dikkat çeken önemli bir nokta ise es3tag’in eski takım arkadaşı device ile bir araya gelmesi oldu. Cloud9 transferiyle birlikte yolları ayrılan ikili artık İsveç ekibinin formasıyla sahada omuz omuza mücadele etmeye devam edecek. Oyuncunun ilk karşılaşması ise önümüzdeki BLAST Premier Fall Finals etkinliğinde 24 Kasım tarihinde Astralis’e karşı olacak. Anlamlı denilebilecek bir tesadüf olan bu eşleşme öncesi oyuncu oldukça iddialı konuştu ve önündeki fırsatları değerlendirmeye kararlı olduğunun sinyallerini verdi.

Öte yandan LNZ’in Young Ninjas kadrosuna dönmesi Ninjas In Pyjamas tarafında olumlu olarak değerlendirilen bir gelişme. Hem as kadroda edindiği tecrübeleri akademi kadrosuna taşıyabilecek nitelikte bir oyuncunun iki kadro arasında tecrübe köprüsü kurması, hem de bir sakatlık veya benzeri beklenmedik durumda akademi kadrosundan as kadroya geçebilecek olan bir oyuncunun orada yükü sırtlayabileceğinin görülmüş olması takım için oldukça umut verici.

Exit mobile version