Ninjas In Pyjamas, Kadın Takımını Duyurdu

İsveç’in efsane espor organizasyonu Ninjas In Pyjamas, ESL Impact Season 2 etkinliğinde mücadele edeceği belirtilen kadın takımını duyurdu. Çoğunluğu kuzey ülkelerinin oyuncularından oluşan takımın duyurusu için sosyal medyada bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Takımın başında Tilde “⁠7licious⁠” Byström bulunuyor, yanında ise Copenhagen Flames kadın takımında birlikte oynadığı takım arkadaşı Jennica “⁠jenkon⁠” Sjögren var. As kadronun diğer üç oyuncusu ise GODSENT kadın takımında daha önce birlikte oynamış olan Thea “⁠pullox⁠” Evensen, Marita “⁠Minnie⁠” Siljan Sørensen ve Mayline-Joy “⁠ASTRA⁠” Champliaud oldu.

Transfer öncesi GODSENT kadın takımı ESL Impact Season 1’de mücadele etmiş ancak son anda LAN finallerine yükselmenin ucundan dönmüştü. Ardından ESL Impact Valencia etkinliğine katılan takım, burada da beklediği başarıya ulaşamadı ve grup aşamasında elendi. Takımın başında bulunacak olan oyuncu 7licious, bu kadronun kurulmasının oldukça heyecan verici olduğunu ve kısa süre içerisinde oldukça önemli başarılar hedeflediklerini ifade etti. Ninjas In Pyjamas CEO’su Hicham Chahine de bu adımın atılmasının çok kritik olduğunu ve birçok yetenekli oyuncunun bu şekilde desteklenmesinin önemini belirtti.

Exit mobile version