Ninjas in Pyjamas, REZ ile olan anlaşmasını uzattı

İsveçli espor organizasyonu Ninjas in Pyjamas, CSGO oyuncularından ⁠REZ⁠ ile olan anlaşmasını dört yıl daha uzatarak yeniledi. Organizasyon, anlaşma haberini ESL Pro League’de TeamOne’a karşı aldıkları 2-0’lık zaferin ardından paylaştı.

23 yaşındaki profesyonel oyuncu organizasyona dört sene önce 17 yaşındayken katılmıştı. Yenilenen anlaşmayla birlikte NiP’te bir dört sene daha geçirecek.

REZ, Ninjas in Pyjamas ile dört senelik bir anlaşma yenilemesi hakkında şöyle konuştu: “Motive olmuş hissediyorum, NiP ile bir dört senelik anlaşma daha imzalamış olmak harika. Organizasyona ilk katıldığımda etrafında deneyimli insanların olduğu bir çömezdim.”

NiP’in Operasyon Direktörü Jonas Gundersen de yenilenen anlaşmayla ilgili açıklama yaptı: “Fredrik, kariyerinin zirvesini yaşayacağı zamanda ve önümüzdeki dört yılı bizimle geçirmek için bize güvendiği için sevinçliyiz. Geçmiş yıllarda zaten halihazırda çok yetenekli ve etkili bir oyuncunun gelişimine tanıklık etmek harikaydı. Ondan dahasını da bekleyebileceğimizden eminim.”

Şu anki Ninjas in Pyjamas CSGO kadrosu aşağıdaki gibi:

Exit mobile version