Ninjas In Pyjamas Takımında Twist Yedeğe Çekildi

Geçtiğimiz saatlerde gelen bir habere göre İsveç’in ünlü takımı Ninjas In Pyjamas‘ın CSGO kadrosunda ünlü oyuncu twist yedeğe alındı. Bu kararın ardında ise son zamanlarda alınan yetersiz sonuçların olduğu belirtiliyor. Bu değişikliğin ardından kadrodaki beşinci oyuncu olarak Ninjas In Pyjamas’ın akademi takımı olan Young Ninjas’tan ztr üst ekibe katıldı.

Ninjas In Pyjamas şu an dünya sıralamasında 18. sırada, ve oynadıkları son 11 serinin sadece üçünü kazanabildiler. Bir süredir takımda baş gösteren performans sorunları artık oldukça ciddi. Bu kötü gidişe bir dur demek adına takımda bazı değişikliklerin zorunlu hale geldiğini belirten bir tweet ile böylece kadrodaki değişim resmi kanaldan duyurulmuş oldu.

Takıma akademi kadrosundan geçiş yapan genç oyuncu ztr ise ilk maçına BLAST Premier Spring Groups turnuvasında Astralis karşısında çıkacak. Bu yaşta bir oyuncu için inanılmaz bir fırsat olacağı aşikar olan karşılaşmada ztr’ın göstereceği performans merakla bekleniyor. Takımın Baş Operasyon Sorumlusu Jonas Gundersen, “ztr’ın harika bir iş etiği ve potansiyeli gösterdiğini, bu geçişin beklenenden biraz erken olsa da heyecan verici olduğunu” söyledi. Yakın zamanda Sangal Esports’a karşı gösterdiği performansla da dikkat çeken ztr için bu karar pek sürpriz değil gibi.

Bu önemli gelişmenin yanında takımda iki yeni isim daha duyuruldu. Performans Yöneticisi konumuna Avusturalyalı eski olimpik kürekçi ve koç David McGowan getirilirken ana takımda Asistan Koç olarak Frederik “JAEGARN” Andersson göreve başladı. JAEGARN’ın ana odağı ise hala Young Ninjas projesi olmaya devam edecek.

Exit mobile version