nitr0, IEM Dallas 2023 sonrası Liquid takımından ayrılıyor

Nick “nitr0” Cannella, Liquid’in aktif kadrosundan ayrıldığını açıkladı. nitr0, bu durumun sebep olarak yoğun seyahat programını gösterdi. 27 yaşındaki profesyonel oyuncu, geleceğinin belirsiz olduğunu söyleyerek 29 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan IEM Dallas 2023 turnuvasının CS:GO’daki son turnuvası olacağını belirtti.

nitr0, “8-9 yıldır sürekli seyahat ediyorum ve bu inanılmaz bir deneyimdi. Ancak şu anda büyüyen bir aileye sahibim ve hayatımın farklı bir aşamasındayım. Rekabet etmekten son derece zevk alıyor ve rekabetçi arenada yer almaya devam etmeyi çok istiyor olsam da bu seyahat düzeni çok ağır geliyor. Bu sebeple, CS:GO’daki son turnuvam olan IEM Dallas 2023’ten sonra istifa etmeye karar verdim. Hayatımın bir sonraki bölümünde karşıma nelerin çıkacağını bilmiyorum ama yakın gelecekte yayıncılığa başlamayı düşünüyorum. Yayıncılığın beni nereye kadar götüreceğini görmeyi planlıyorum.” açıklamasını yaptı.

Bu karar, BLAST.tv Paris Major 2023’te Liquid’in yaşadığı inişli çıkış sürecin üstüne verildi. Liquid, Challengers Stage’de 0-2’lik bir başlangıç yaptı ve sonradan toparlamayı başardı. Çeyrek Final’e çıkmayı başaran takım, Apeks karşısında 2-0’lık bir mağlubiyet alarak majöre veda etti.

Exit mobile version