Nivera, Team Liquid’in Valorant Kadrosuna Mı Geçiyor?

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan bir rapora göre, genç yetenek Nabil “Nivera” Benrlitom, Team Liquid’in Valorant kadrosuna geçiş yapabilir. Sahnenin yakın takipçileri için bu haber aynı zamanda ilginç ve heyecan verici bir detay da içeriyor. Bunun yaşanması durumunda, eski efsane CSGO oyuncusu Adil “ScreaM” Benrlitom ile kardeşi Nivera aynı takımda sahada olabilirler.

Ancak önce olayın arka planına bakalım. Artık oldukça açık şekilde Team Vitality‘nin CSGO kadrosu geçtiğimiz sene sonundaki altı kişilik kadroya dönüş yapacak gibi görünmüyor. Nivera da Valve’in yedek oyuncular ve RMR puanları kararından sonra Team Vitality’de yedeğe çekilmişti. Yaşanan sıkıntılar ve apEX ile ZywOo’nun form düşüklüğü de buna eklenince Team Vitality 2020 sonundaki başarılı grafikten uzaklaştı. 2021’in ilk yarısında katıldıkları etkinliklerden de istediğini alamayan Vitality için bu durum kadroda değişim düşüncelerini beraberinde getirdi.

Bu esnada Team Liquid Valorant kadrosu da özellikle erken safhada yakaladıkları başarılarla adından oldukça söz ettirdi. Her ne kadar son dönemde bir dizi tekleme yaşamış olsalar da hala oldukça etkili oyunlar ortaya koyan Team Liquid’in en önemli silahlarından biri ise şüphesiz ScreaM. “One-Tap King” olarak anılan ScreaM’in Valorant’a geçişinden sonra benzer başarılarını izlemeye başlamamız çok sürmedi.

Ancak kadronun diğer tarafında yaşanan bir Adam “ec1s” Eccles ve Elias “Jamppi” Olkkonen değişikliği söz konusu. Bu değişiklik henüz bekleneni vermiş olmasa da Nivera kadroya katılacak olursa birçok alt ihtimal gündeme gelebilir. Jamppi’nin CSGO’ya geri dönüşü hala küçük bir ihtimal olarak gündemde. Valve tarafından hatalı olduğu iddia edilen bir VAC-ban yiyen Jamppi, an itibariyle Team Liquid’in Valorant kadrosunda oynamaya devam ediyor. Rapora göre şayet Jamppi burada kalırsa, Nivera’nın takıma katılması durumunda sniper pozisyonunu devralabileceği ihtimali oldukça güçlü görünüyor. Ancak henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil.

Exit mobile version