Nouns, David “cynic” Polster ile yolları ayırdı

Kuzey Amerika merkezli espor organizasyonu Nouns, IGL ve AWPer olan oyuncuları David “cynic” Polster ile yolları ayırdığını duyurdu. Değişiklik haberi, takımın ESEA Cash Cup Circuit Finals şampiyonluğunu kazanmasınından üç gün sonra geldi. ESEA Cash Cup Circuit Finals şampiyonluğuyla birlikte Nouns, IEM Fall kapalı eleme biletine ek olarak, Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan IEM Cologne döneminde Bootcamp kazandı.

Eylül 2002’de Nouns kadrosuna katılan cynic, Squirtle Squad kadrosunun orijinal üyelerinden biriydi. Kuzey Amerikalı ekip, 23 yaşındaki IGL’leri ile birlikte hızla bölgenin ikinci kademesindeki en başarılı takımlardan biri haline gelmişti. Yakın dönemde Nouns, CCT North America Series 3’teki şampiyonluğuna ek olarak, IEM Rio, BLAST,tv Paris, BLAST Premier Spring Showdown ve IEM Dallas etkinliklerinde Regional Major Rankings’e katılma hakkı kazandı. 

Twitter üzerinden haberi paylaşan Nouns, “Bugün IGL’imize ve Nouns CS takımının temel oyuncularından biri olan cynic’e veda ediyoruz. Takımımızda onunla birlikte birçok büyük başarı elde ettik ve onun başarılarına devam ettiğini görmeyi umuyoruz.” açıklamasını yaptı. 

Exit mobile version