OG mantuu İle Yollarını Ayırdıklarını Duyurdu

2019 yılında ilk kez Counter-Strike sahnesine adım atan OG, bu girişimde yola birlikte çıktıkları orijinal kadrolarından kalan son isim mantuu ile sonunda yollarını ayırdığını duyurdu. Kontratı biten mantuu, altı aydır yedek olarak bulunduğu OG ekibinden böylece tamamen ayrıldı ve serbest kaldı.

Polonyalı AWP oyuncusu, aktif kadroda 2.5 yıl kadar görev aldı ve takımın birçok mücadelesinde forma giydi. 6 ay kadar önce ise kendisinin yerini degster aldı. Bu değişikliğe kadar geçen 2.5 yılda takım maalesef beklediği başarıları yakalayamadı. PGL Major Stockholm ve PGL Major Antwerp etkinliklerine katılamayan OG, kazanabildikleri tek kupanın 2021 yılındaki Spring Sweet Spring 2 olmasıyla birlikte kadroda değişikliğe gitme kararı aldı. Buna rağmen mantuu istatistiklere bakıldığında stabil performans gösterebilen başarılı bir oyuncu olarak akıllarda yer etmeyi başardı.

Kadrodan ayrılması BLAST Premier Spring Final mücadelesi öncesinde yaşadığı sağlık sorunlarına denk gelen mantuu, başarılı oyuncu degster tarafından gölgede bırakılınca tekrar kadroya dönemedi ve pozisyonu ona bırakmak zorunda kaldı. Ancak takıma 2.5 yıl boyunca katkıları da tabii ki OG tarafından unutulmadı ve oldukça vefalı bir veda ile takımdan ayrıldığı duyuruldu.

Exit mobile version