Olofmeister CSGO’yu Bırakmaya Karar Verdi

FaZe Clan oyuncusu Olof “olofmeister” Gustafsson, takım arkadaşı Marcelo “coldzera” David’in röportajına göre CSGO sahnesinden emekli olacak. Yakın zamanda cybersports.ru sitesiyle yaptığı röportajda takımın gelecekteki planlarından bahseden coldzera’nın bu açıklaması aslında çok da sürpriz değildi.

FaZe Clan’ın 2021’e girişindeki sessizliğin bir kısmı da efsane CSGO oyuncusu olofmeister tarafındaydı. Eskisi gibi sarsıcı bir rekabet seyri lzlemeyen 29 yaşındaki usta oyuncu, FaZe Clan ile önemli bir başarıya imza atmış değil. 8 yıllık CSGO kariyerinde birçok önemli başarı yakalamış olan olofmeister, 2015’te Fnatic ile iki Major kazanmış ve yılın oyuncusu ödülünü almıştı.

Röportajda, coldzera kadroda atılacak iki adımdan bahsetti. Bu değişikliklerin biri Twistzz iken diğeri olofmeister olarak açıklandı. Usta oyuncunun neden CSGO sahnesinden emekli olmak istediği sorulduğunda, coldzera takım arkadaşının adına “artık CSGO oynamak istemiyor” şeklinde oldukça kısa ve öz bir açıklamada bulundu. Bu değişiklikleri takiben kadroya katılacak olan beşinci oyuncunun adı Mart veya Nisan ayında açıklanacak.

Böylece görünüşe göre CSGO sahnesinden bir yıldız daha kayıyor. Yıllarca oyunun takipçilerine nefis maçlar izleten efsanenin resmi emeklilik haberini de yakında duyacağız gibi görünüyor.

Exit mobile version