ONE Esports, Franklin Templeton Ortaklığını Duyurdu

ONE Championship adlı medya firmasının espor girişimi olan ONE Esports, küresel yatırım yönetimi organizasyonu Franklin Templeton ile olan ortaklıklarını duyurdu. Duyuruya göre bu ortaklığın amacı Franklin Templeton markasını sektöre dahil etmek ve espor topluluğunda markaya görünürlük kazandırmak.

Henüz duyurulmuş olmakla beraber bu ortaklık aslında Eylül ayında yatırım firmasının Wild Rift SEA Championship 2021 etkinliğine sponsor olmasıyla birlikte başlamıştı. Ayrıca ONE Esports websitesinde Franklin Templeton’ın tanıtımı için çeşitli uygulamalar da yürürlüğe girmişti. Markanın katıldığı ortaklar listesi de oldukça ciddi isimlerden oluşuyor. foodpanda Thailand, FWD, Marriott Bonvoy ve McDonald’s Philippines gibi önemli firmalara artık Franklin Templeton da dahil olmuş oldu.

Tarafların yöneticileri karşılıklı olarak yaptıkları açıklamalarda bu ortaklıktan yana umutlarının ve beklentilerinin oldukça yüksek olduğunu, önlerindeki süreç dahilinde gerçekleştirecekleri çalışmalardan ötürü hayli heyecanlı olduklarını belirterek espor ve yatırım sektörleri arasında kurulan bu köprüyü sıcak karşıladıklarının sinyallerini verdiler.

Exit mobile version