OneTeam, LCS Players Association İle Ortaklık Kurdu

Lisanslama hakları firması OneTeam Partners, League of Legends Championship Series Player Association ile bir ortaklığa imza attığını duyurdu. Bu ortaklık itibariyle Kuzey Amerika’daki profesyonel oyuncuların ve akademi oyuncularının grup haklarını yönetecekler.

OneTeam böylece ilk kez espor sektöründe bir lisanslama anlaşmasına imza atmış oldu. Anlaşma sonucu LCS oyuncularına geleneksel sporlarda görülenlere benzer bir şekilde lisanslama fırsatları sunulacak. Ayrıca LCS oyuncuları için grup lisanslama anlaşması da yaratılmış olacak. OneTeam, NFL ve MLB Oyuncu Dernekleri ile Redbird Capital Partners tarafından kurulmuş bir şirkettir. Şirket, ticari anlaşmalar, pazarlama, medya, yatırım ve lisanslama alanlarında oyuncuları temsil etmektedir. Şirket, LCS oyuncularına Kuzey Amerika’daki geleneksel spor dallarında bulunan oyunculara yardım ettiği şekilde yardım etmeyi planladığını açıkladı.

Açıklamaya göre, LCSPA üyesi olan LCS profesyonelleri ve akademi oyuncuları, isterlerse grup hakları programına katılabilecekler. OneTeam ayrıca LCS oyuncuları için bir dizi lisanslama fırsatı sağlayacak olan programı yönetecek.

Exit mobile version