OverActive Media ile Universal Music, Espor ve Müziği Bir Araya Getiriyor

OverActive Media ile Universal Music, Espor ve Müziği Bir Araya Getiriyor

OverActive Media, espor ve müziği bir araya getirmek için Universal Music Kanada ile ortak oldu. OverActive kim derseniz, Overwatch Liginde oynayan Toronto Defiant’ın ve Call of Duty Liginde oynayan Toronto Ultra’nın arkasındaki isim.

Yapılan ortaklıkla birlikte takım üyeleri hayranları için benzersiz çalma listeleri oluşturdular. Aynı zamanda Overwatch ve Call of Duty yayınlarında, takımların çıkış şarkılarını da seçme ayrıcalığı tanındı.

#RiseTogether & #SooUltra

Bu ayın başında takım oyuncuları Twitter üzerinden hayranlarından şarkı önerileri istedi. Sonuç olarak da Toronto Defiant ve Toronto Ultra için Spotify, Apple Music ve Youtube üzerinden dinlenebilecek iki çalma listesi çıkmış oldu. Toronto Defiant çalma listesini #RiseTogether etiketiyle paylaşırken Toronto Defiant da #SooUltra etiketini kullandı.

Ayrıca yine bu ayın başında Toronto Defiant’tan Brady “Agilities” Girardi ve Toronto Ultra’an Anthony “Methodz” Zinni, etkinliğin tanıtım çekimi sırasında ödüllü The Beaches grubu ile tanıştı.

https://youtu.be/yJ8FIdEqzUk

Call of Duty ve Overwatch 2020 açılış ligleri yaklaşırken hayranlar da Universal Music Kanada’dan etkinliğin olduğu hafta sonları canlı konserler bekliyor.

OverActive ve Universal Music Canada

Bu OverActive Media’nın müzisyenlerle ilk kez ortaklık yapışı değil. Anlaşma yeni duyurulmuş olmasına rağmen OverActive uzun süredir Universal Music Canada ile birlikte çalışıyor. Daha geçtiğimiz yıl, Toronto Ultra’nın lansman partisinde ünlü rapçiler NAV ve Zach Zoya yer aldı.

OverActive Mediya’nın başkanı ve CEO’su Chris Overholt, sonunda ortaklığın duyurusunu yaptıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Aynı zamanda bu ortaklığın iki taraf için de bir dönüm noktası olacağını söyledi ve ekledi: “Müzik, hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında oyuncularımız için çok bütünleyici. Markalarımızın orijinal içerik oluşturması ve yükselen Kanada yetenekleri ve küresel müzikal süper starlarla birlikte çalışması bizi heyecanlandırıyor.”

Universal Music Kanada’nın başkanı ve CEO’su Jeffrey Remedios da esporun hızla yükselen popülaritesiyle birlikte Universal Music Canada’nın OverActive Media ile çalışmalarında çok sabırsız olduklarını belirtirken Overholt’unkine benzer açıklamalarda bulundu: “OverActive Media ile ortaklığımız giderek büyüyen espor sektöründe de sanatçılarımızın farkındalığını artırmamızı sağlıyor.”

Şimdiyse hayranların gözü Call of Duty ve Overwatch 2020 açılışında. OverActive ve Ultra Music Canada hayranların beklentilerini karşılayacak mı merakla bekleniyor.

PlayStation 4 Platformuna Özel Fortnite Kutlama Kupası Başlıyor

Exit mobile version