OverActive Media Performans Sahnesi Toronto Tarafından Onaylandı

Toronto Ultra’nın, Toronto Defiant’ın ve MAD Lions’ın ana firması OverActive Media, Toronto Şehir Konseyi’nden kendisine ait olacak olan yeni espor sahnesi için onay aldığını duyurdu. Bu sahnenin inşa edileceğine dair planlar ise ilk kez Şubat ayında duyurulmuştu.

Bu tesiste firmanın Call of Duty ve Overwatch etkinlikleri düzenlenecek. OverActive Media Başkanı ve CEO’su Chris Overholt, iş ve pazarlama planı üzerinde oldukça agresif bir şekilde çalıştıklarını ve inşaatın 2022 sonlarında başlayıp 2025’te tamamlanmasını beklediklerini belirtti. Birçok büyük ortakla bu işe giriştiklerini belirten Overholt, tesisin firmanın büyümesinde önemli rol oynayacağını sözlerine ekledi. Tesiste yıllık 180-200 civarı etkinlik düzenlenmesi bekleniyor. Bu yoğunluğun da bölgeye istihdam ve ekonomik faaliyet olarak ciddi katkı sağlaması genel beklentiler dahilinde. Toronto bölgesinin de bu değişimden oldukça karlı çıkacağı konusunda birçok kişi hemfikir.

Toronto Valisi John Tory de bu tesisin ve faaliyetlerinin şehre önemli katkılarda bulunacağına emin olduğunu açıkladı. Özellikle canlı yayınlar, medya görünürlüğü, sosyal medya gönderileri ve insanların deneyimleriyle birlikte başlı başına yeni bir ağ ile şehre canlılık katması beklenen bu tesis için Toronto yönetimi de heyecanlı olduklarını gizlemiyorlar.

Exit mobile version