Paycell 30 Ağustos Kupası başlıyor!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümünde Türkiye’nin en iyi takımları Paycell 30 Ağustos Kupası için mücadele edecek. Geçmiş başarılarından dolayı davetli takımlar arasında yer alan; BBL Esports, FUT Esports, Digital Athletics, HOWL Esports, Orgless ve Sarvem Esports, final lobisinin heyecanını şimdiden bir üst seviyeye taşıyor. Final lobisinde yer alacak kalan 10 takım ise her PUBG: BATTLEGROUNDS oyuncusunun katılımına açık olan turnuvanın açık elemeler aşamasında belirlenecek.

28-29-30 Ağustos, saat 19:00’da PUBG Türkiye resmi Twitch kanalı üzerinde başlayacak olan Türkiye’nin en iyi PUBG: BATTLEGROUNDS takımlarının 60.000 TL ödül havuzu için karşılaşacağı bu nefes kesen mücadeleyi kaçırma!

Paycell 30 Ağustos Kupası’nın 60.000TL’lik ödül havuzu dağılımı şu şekilde:

PUBG: BATTLEGROUNDS, Paycell ve eSports360 işbirliği ile hayata geçecek olan Paycell 30 Ağustos Kupası, iki aşamada gerçekleşecek. 28-29 Ağustos tarihlerinde turnuvanın Açık Elemeler aşaması gerçekleşecek ve her gün 5 takım olmak üzere toplamda 10 takım bu elemeler sonucunda Büyük Finalde mücadele etmeye hak kazanacak. Ardından 30 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Büyük Final aşamasında Açık Eleme aşamasından gelen 10 takım ve davetli olan 6 takımla birlikte toplamda 16 takım 60.000 TL’lik ödül havuzu için Miramar, Erangel ve Taego haritalarında 5 maçlık bir seride karşı karşıya gelecek. Birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek olan bu takımlar arasından en fazla puanı toplayan takım şampiyon olarak ilan edilecek.

Bu aşamaları ve sonundaki büyük kapışmayı canlı izlemek için, 28-29-30 Ağustos tarihlerinde PUBG Türkiye resmi Twitch kanalında 19:00’da hazır olun!

Exit mobile version