PGL, İlk CS2 Major Etkinliğinin Kopenhag Şehrinde Olacağını Duyurdu

(Kaynak: ESTNN / PGL)

İlk andan beri ortalığı kasıp kavuran CS2 için haberler ve sürprizler durmuyor. Bu kez 2024 yılında gerçekleşeceği doğrulanan ilk CS2 Major etkinliği için ev sahipliği yapacak olan şehir duyuruldu. Seneye Mart ayında CSGO tutkunları Danimarka başkenti Kopenhag‘a misafir olacaklar.

PGL yetkilileri, bu etkinliğin 17 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşeceğini de resmi olarak duyurdular. Tüm karşılaşmalar daha önce bazı BLAST etkinliklerinin de gerçekleştirildiği Royal Arena‘da oynanacak.

Ancak önümüzde koca bir sene olduğu gerçeğini de unutmamak gerek. Halen CSGO serüveni devam ediyor ve geçtiğimiz 10 yıl boyunca bizlere iyisiyle kötüsüyle sayısız hatıra bırakan efsane için son Major etkinlik önümüzdeki Mayıs ayında BLAST.tv Paris Major 2023 turnuvası olacak. 8 – 21 Mayıs 2023 tarihleri arasında 24 takım bu tarihi etkinlikte kupayı kaldırmak için varını yoğunu ortaya koyacak. Öte yandan PGL, bir önceki Major etkinlikleri olan PGL Major Antwerp için ayırdıkları $1,000,000 değerindeki ödül havuzunu bu kez 2024 yılında ilk CS2 Major etkinliği için $1,250,000‘e çıkarıyor. Kopenhag’da gerçekleşecek olan bu dev etkinlik için ise PGL CEO’su Silviu Stroie şimdiden izlenme rekorlarının kırılmasını beklediğini ifade etti. Düzenleyecekleri 3. Major etkinlik olan PGL CS2 Copenhagen Major şimdiden oyunculardan izleyicilere herkesi heyecanlandırmış durumda.

Exit mobile version