PGL Major Antwerp Elemelerinde Temsilcilerimiz Son 16’da

Dün itibariyle oynanan PGL Major Antwerp European RMR Open Qualifier 4 etkinliğinde birçok maç gerçekleşti. Türkiye saatiyle akşam boyu oynanan ve heyecan fırtınası halinde geçen bu elemelerde iki temsilcimiz Sangal Esports ve Eternal Fire da sahadalardı. Birbirinden heyecanlı ve başarılı maçlar geçiren temsilcilerimizden beklenen güzel haberler geldi.

1012 takımın katıldığı elemelerde birçok ismi duyulmamış takımın yanında hatırlı isimler de bulunuyordu. Özellikle son 64’e gelindiğinde liste yavaş yavaş tehlikeli olmaya başladı. Fnatic, Wisla Krakow, FATE Esports, HONORIS, Nemiga, HAVU, Anonymo, Apeks, Tricked, MAD Lions, Movistar Riders, GamerLegion, Singularity, SKADE gibi bu seviyede bir hayli tecrübe sahibi olan ekipler birbirlerine karşı sahaya çıkmaya başladıkları o kritik viraja girdiler. Akşamın son aşaması olan son 32’ye gelindiğinde ise Sangal Esports ve Eternal Fire yer yer yorgunluk belirtileri gösterseler de yola devam ediyorlardı. Sangal Esports’un gün itibariyle son rakibi Team Finest iken Eternal Fire da HAVU ile karşılaştı. Önceki maçların aksine çok zorlanmayan temsilcilerimizden Sangal Esports 16-7‘lik galibiyet alırken Eternal Fire da 16-6‘lık galibiyet ile isimlerini bugün oynanacak olan son 16 sıralamasına yazdırdılar.

Şayet temsilcilerimiz bugün itibariyle üst düzey performanslar göstererek rakiplerini elemeyi başarabilirlerse ancak büyük final karşılaşmasında birbirleriyle eşleşebiliyorlar. Bu da RMR puanlarında birbirlerine son adıma kadar engel olmayacakları anlamına gelen önemli bir avantaj. Tabii bu noktaya kadar karşılaşacakları rakipler de artık oldukça dişli. Bu akşam Türkiye saati ile 18.00’da oynanacak olan son seride her iki temsilcimize de başarılar diliyoruz.

Exit mobile version