PGL Major Antwerp Europe RMR Etkinliği Başladı

Yılın en heyecanlı CSGO etkinliklerinden PGL Major Antwerp artık kapıda. Belçika’da gerçekleşecek olan bu büyük mücadelenin son elemeleri ise farklı kıtaların RMR etkinlikleriyle gerçekleşiyor. Temsilcilerimiz Sangal Esports ve Eternal Fire‘ın ayrı ayrı iki Avrupa grubunda sahada olacakları bu heyecan fırtınası ise gün itibariyle başladı.

Bu eleme mücadelesinde 17-20 Nisan tarihlerinde Europe RMR A ve 21-24 Nisan tarihlerinde Europe RMR B grupları oynanacak. A grubunda bugün başlayan karşılaşmalarda ilk temsilcimiz Eternal Fire, zorlu rakiplerine karşı Major bileti için şans arıyor. İlk maçını dünyanın an itibariyle 1 numarası olan FaZe Clan’a karşı 4-16 kaybeden tecrübeli ekip, bu satırların yazıldığı esnada Dignitas ile çıktığı maçta uzatmaları oynuyor. Öte yandan B grubunda Sangal Esports da birbirinden iddialı rakiplerin olduğu bir grupta kritik maçlar için hazırlık yapıyor.

Bu elemelerin sonunda A grubundan ilk 4, B grubundan ilk 3 takım doğrudan PGL Major Antwerp etkinliğine katılma hakkı kazanırken her iki grupta da kalan takımlardan ilk 8’e kadar olan kısım ise PGL Major Antwerp Challengers Stage etkinliğinde son bir şans için karşı karşıya gelecekler. 9-12 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan PGL Major Antwerp Challengers Stage etkinliğinin ardından ise nihayet 14-22 Mayıs tarihleri arasında ana etkinlikte kıran kırana bir mücadele ile takımlar hem kupayı, hem $500,000 değerinde ödülü, hem de BLAST Premier World Final 2022 biletini kazanmaya çalışacaklar.

Exit mobile version