PGL Major Antwerp Legends Stage’de İlk Vedalar

Giderek sona yaklaşan PGL Major Antwerp macerasında dün itibariyle Legends Stage maçları başladı. Artık yalnızca en iddialı takımların sahada olduğu bu mücadelede maçların her bir round’u kıran kırana geçiyor. Akılalmaz oyunların oynandığı bu maçlarda Swiss Round formatında her takımın üçer karşılaşmayı tamamlamasıyla birlikte grubun son haline dair ipuçları yavaş yavaş gelmeye başladı.

Grupta ilk elenen takım Team Liquid oldu. Aslında eşleşmeler itibariyle çok da şanslı olmayan Team Liquid’i Heroic, FURIA ve Vitality karşısında izledik. Üç maçta da mağlubiyetle sahadan ayrılan Team Liquid böylece Legends Stage’de sonuncu olarak etkinliğe veda etti. Bir diğer erken veda ise Kosova’nın ilk Major katılımcısı Bad News Eagles oldu. Turnuvanın underdog ekiplerinden olmakla beraber ilk günden bu yana harika bir mücadele ortaya koyan ve Legends Stage gibi hayli yüksek bir seviyeye ulaşmayı başaran bu yetenekli ekibin gruptan bu kadar erken elenmesi birçok CSGO takipçisini üzdü. Motivasyonları ve heyecanlarıyla bu etkinlikte adlarını geniş kitlelere duyuran ve birçok taraftar kazanan Bad News Eagles da Copenhagen Flames, FaZe Clan ve son olarak Imperial karşısında oldukça sıkı mücadele etmelerine rağmen istediği sonucu alamadı.

Öte yandan Spirit de Playoff aşaması olarak bilinen Champions Stage’e katılmaya hak kazanan ilk ekip oldu. An itibariyle ikinci Playoff katılımcısını belirleyecek olan Natus Vincere vs. Ninjas In Pyjamas maçı da 1-1 skorla devam ediyor. Son harita Ancient’ta Natus Vincere 7-0’lık seriyle oldukça hızlı başladı, ancak önceki harita Mirage’da rakipleri Ninjas In Pyjamas’ın geriden gelerek haritayı 16-14 kazanmasının ardından son dakikaya kadar hiçbir şey bitmiş diyemeyiz.

Exit mobile version