PGL Major Antwerp Serüveninde Yarı Final Zamanı

Artık kupanın kaldırılmasına oldukça kısa bir zaman ve az sayıda maç kalan PGL Major Antwerp etkinliğinde heyecan zirveye yaklaştı. Son 16’ya kalan devlerin arasından yükselen ilk 8’de Çeyrek Final aşamasının bitişiyle beraber etkinliğin en başarılı 4 takımı final bileti için varını yoğunu ortaya koyuyor.

Çeyrek Final maçları başlı başına bir heyecan fırtınasıydı. Turnuvada rakiplerini talan eden Ninjas In Pyjamas‘ın beklenmedik şekilde FaZe Clan‘a 1-2 yenilmesi ile açılan perdede Spirit‘in hız kesmeden Brezilya ekibi FURIA‘yı 2-0 ile geçmesini izledik. Son dönemde yükselişe geçen ve iki temsilcimiz Sangal Esports ile Eternal Fire’ı bu yıl adeta parçalayan Copenhagen Flames de iddialı rakibi ENCE‘e karşı sıkı şekilde direnmesine rağmen 0-2 mağlubiyetten kaçamadı. Son olarak devlerin kapışması denilebilecek Natus Vincere ve Heroic karşılaşmasında izleyenler kelimenin tam anlamıyla kalp hastası oldular. Başa baş geçen ve takımların birbiri ardına kalabalığı ayaklandırdığı maçta üçüncü haritada adım adım maçtan kopan Heroic, son düzlükte rakibine galibiyeti kaptıran taraf oldu.

FaZe Clan ile Spirit mücadelesi Yarı Final aşamasına yakışır bir heyecanla oynandı. 2-0 FaZe Clan üstünlüğüyle biten maçta ikinci harita 3. uzatmaya kadar gitti ve FaZe Clan sonunda 25-23’lük bir galibiyetle final biletini almayı başardı. Bu karşılaşmanın ardından ikinci Yarı Final eşleşmesi olan ENCE ve Natus Vincere maçı oynanacak. Bu maçta da izleyenlerin hop oturup hop kalkacağına en ufak bir şüphe yok. Yarın ise nihayet Büyük Final karşılaşması ile etkinliğe mükemmel bir kapanış yapacağız. CSGO seviyorsanız 2022’nin en önemli finallerinden biri olan bu maç kesinlikle kaçırılmamalı.

Exit mobile version