Pinnacle Cup Championship 2022’de Playoff Zamanı

8 Haziran günü Grup Aşaması ile başlayan Pinnacle Cup Championship 2022 etkinliğinde sıra artık Playoff aşamasında. Grup Aşamasında son eleme maçlarının da oynanmasıyla birlikte büyük ödül için yola devam edecek olan dört takım belli oldu. İşin ilginç yanı ise, iki grupta da açılış maçlarında mağlup olan takımlar grup elemelerinde yine açılıştaki rakipleriyle karşılaştılar ve bu kez galip gelerek onları fikstürün dışına ittiler.

A Grubu’nda lider olarak çıkan bir BIG ekibi görüyoruz. Sonuncu MiBR’ı açılışta yenerek avantajlı konuma geçen ve Fnatic’i de 2-1 devirmeyi başaran BIG, üst seriden Playoff aşamasına girmeye hak kazandı. Bu esnada grubun ilk maçında Fnatic’e mağlup olan Heroic, ikinci şansını ıskalamadı ve zorlu bir pozisyondan Playoff aşamasına tutunmayı başardı.

B Grubu ise Astralis için zor değildi. Evil Geniuses karşısında kolay bir maç oynayan Astralis, ikinci maçta da Imperial karşısında 2-1 galip gelerek adını üst seriye yazdırdı ve final bileti için BIG’in karşısına geçti. Diğer yanda açılış maçında Imperial karşısında mağlup olan Finest, önce Evil Geniuses’ı yenerek elemelere kaldı ve ardından rövanş maçında Imperial’ı alt ederek Playoff için alt seride Heroic’in karşısına geçti.

Bugün itibariyle Playoff karşılaşmalarında üst ve alt seride birer maç oynanacak. Bu maçlar sonucunda BIG ve Astralis ekiplerinden biri final biletini alırken diğer ekip ise alt seri galibiyle karşılaşarak final bileti için ikinci bir şans deneyecek. Alt seride ise her adım bir ölüm kalım mücadelesi durumunda. Bo3 formatında oynanacak olan bu karşılaşmalar sonunda şampiyon olan taraf $150,000 değerinde nakit ödül kazanacak.

Exit mobile version