Pittsburgh Knights, RLCS Sezon 10 İçin Team Valence’ı Kadrosuna Aldı

Pittsburgh Knights, RLCS Sezon 10 İçin Team Valence'ı Kadrosuna Aldı

Pittsburgh Knights, Rocket League Championship Series’in (RLCS) X sezonu için kadrosunu duyurmaktan heyecan duyuyor. Josh “Radoko” Radtke, Sukhpartik ”kinseh” Kahlon ve Anthony “.ZPS” Perez, ana kadroyu oluşturuyor, yedek oyuncu Dylan “Flitz“ Taussig ve teknik direktör Landon ”McLando” Mellor ekibi tamamlıyor.

Pittsburgh Knights yeni güncellenen RLCS formatını dört gözle bekliyor. Daha fazla maç ve Psyonix destekli turnuvalara sahip bir yıllık devre, takım için daha fazla eylem ve Rocket League hayranlarını doyurmak için daha fazla içerik anlamına geliyor. Bu genç şövalyeler ekibi kendilerini kanıtlamak ve en iyi Kuzey Amerika yarışmacısı olmak için çalışmaya istekli. Radoko ”Pittsburgh Knights adına oynamak için heyecanlıyız ” diyor.

Kinseh “Rocket League’in bu sezonu kendimizi kanıtlamak için pek çok fırsat sunduğundan, bu görev için hazır olduğumuzu biliyoruz, özellikle de takımın desteğiyle. Ekibimizin harika şeyler yapma potansiyeline sahip olduğunu biliyorum ve bu konuda birlikte olduğumuz ve bunu geliştirmek için çalıştığımız için mutluyum.  Pittsburgh Knights takımının ve bu yeni sezonun bizi nereye götüreceğini görmek beni heyecanlandırıyor ” dedi.

Knights, en iyi yetenekleri geliştirmekle ünlüdür ve bu Rocket League dizisi bir istisna değildir. Knights’ın esports Danışmanı Garett Bambrough “Bu ekiple, kendi eSpor alanında en iyi oyuncular olmak için yüksek bir sınıra sahip genç potansiyel müşterilerle çalışma değerlerimize sadık kalmak istedik ” diyor. “Bu RL ekibinde vesileyle yükselebilecek bir grup rakip bulduğumuza inanıyoruz. RLCS için bu yeni devre uzun bir eziyet olacak ve oyuncularımızın büyüyebileceğine inandığımız profesyonellere dönüşmesi ve olgunlaşması için mükemmel bir fırsat olacak.”

Exit mobile version