Pokimane Twitch Kariyerini Tam Zamanlı İşe Çevirme Hikayesini Anlattı

Pokimane Twitch Kariyerinin Hikayesini Graham Stephan’a Anlattı

Imane “Pokimane” Anys Twitch kariyerinin ekstra paradan tam zamanlı bir iş haline dönüşmesini  YouTuber Graham Stephan’a açıkladı. Imane “Pokimane” Anys Twitch’te ki en büyük yayıncılardan biri. Geçtiğimiz haziran da 5 milyon takipçiye ulaştı, şimdi ise 5,3 milyon.

Pokimane’ye  Twitch kariyerini ne zaman bir işe dönüştürdüğünü soran Graham Stephan, ünlü yayıncıdan şöyle bir yanıt aldı: “O zamanı çok iyi hatırlıyorum. Üniversitenin 2. yılıydı, o zaman yarı zamanlı olarak yayınlar yapıyordum ve kimya mühendisliği okuyordum. Sonra bir ay içinde çok güzel bir noktaya geldim, sadece marka anlaşmalarından on bin dolar kazanmıştım. Bu gerçekleşince, belki bu bir iş olabilir diye düşündüm.”

Pokimane’nin bir ay içinde ne kadar kazandığı bilmesek de, aklındaki yayın akışını ve gelirini açıkladı.

Twitch yıldızı olmadan önce bile, Pokimane kariyeri için tek basit bir kuralı benimsedi: “ Düşüncem liseden beri hiç değişmedi eğer yılda yüz bin dolar kazanıyorsanız, o zaman hazırsanız demektir.”

Pokimane, topluluk bağışlarından büyük bir gelir elde etmesine rağmen tam zamanlı bir iş için daha güvenli bir yapıya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bir de marka anlaşmalarıyla, Pokimane yayıncılık kariyerini büyük bir çıtaya yükseltti.

İsterseniz YouTuber Graham Stephan’ının Pokimane’yle olan röportajına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version