Pro Oyuncular Valorant’a Mı Geçiyor, Bizi Mi Koparıyor?

Pro Oyuncular Valorant'a Mı Geçiyor, Bizi Mi Koparıyor?

by u/Grim_Rogue

Valorant ile ilgili çeşitli haberler ve bunları takip eden duyumlar da gün geçtikçe espor dünyasında yankılanıyor.

Valorant’ın duyurusunun üzerinden birkaç gün geçmesine karşın ortalık fena halde çalkalanıyor. Sistem gereksinimleri, ücretsiz oynama imkanı ve mikro satınalım ekonomisi, gelecekte geçen bir savaş, halihazırda yeterince eksantrik. Üstelik bunun sadece casual oyuncu kitlesine hitap etmediğini de hatırlatalım. Eski CS:GO profesyonelleri, hatta efsaneler konuyla ilgili duyurularını yapmış durumda.

“Birkaç hafta önce Project A oynuyordum. Dublin’deki Riot Games ofisine davet edildim. @izaklive, @missrage, @neo_fkubski @nookyyy ile aynı takımda oynadık. Favori karakterim bile oldu ve HAYVAN GİBİ oynadım. Tıpkı @HenryGcsgo gibi.”

“Bu oyun CSGO’dan daha büyük olacak, dünyadaki diğer fpslerden daha büyük olacak ve ben en üst düzeyde oynayacağım. Hata yapmaktan, arkadaş edinmekten ve çevremdeki iyi insanlardan edindiğim üzere böyle. Valorant’ta elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Bunlarla beraber, Summit1g ve Paul Boyner de Valorant ile ilgili profesyonellik tweetleri attılar.

Buraya kadar her şey normal gibi. Avrupa’nın CSGO profesyonelleri Riot Games’in yeni FPS’si Valorant’a geçme niyetlerini net biçimde ortaya koyuyorlar.

Ancak, bütün bunların bir “şaka” olma ihtimali de var. Dublin’e gidip oyunu test edenlerin kimler olduğunu tahmin edebiliyoruz, ancak bazı insanların şimdiden profillerine “Profesyonel Valorant oyuncusu” yazması, sektördeki birkaç insanın bunu eleştirmesi neticesinde, konu tam bir çılgınlık haline gelmiş durumda.

“Sizi durdurmama ve size bio’nuza ‘profesyonel Valorant oyuncusu, takım arıyor’ demenin çok erken ve illegal olduğunu söylememe izin verin”

Sonuç olarak kim bu konuyla dalga geçiyor, kim gerçekten Valorant’taki potansiyeli görüp gelecek planları peşinde, tahmin ediyoruz oyun çıkana kadar asla emin olamayacağız.

Yazarın Notu: Şu adamların adını Valorant ile aynı yerde göreceğime gözlerime mil çekileydi de kör olaydım <3

Exit mobile version