PUBG, 2022 Espor Yol Haritasını Duyurdu

Ünlü Battle Royale oyunu PUBG: Battlegrounds’ın arkasındaki firma PUBG Corporation, bu yıl için gerçekleşecek olan PUBG espor etkinliklerine dair planladıkları yol haritasını duyurdu.

Yıl boyunca devam edecek olan etkinliklerde iki adet G-Loot etkinliği, iki farklı PUBG Continental Series (PCS) ve bir PUBG Nations Cup mücadelesi bulunuyor. Takımlar yıl boyu puanlar toplayarak yıl sonunda Kasım ve Aralık aylarında gerçekleşecek olan PUBG Global Championship (PGC) için katılım hakkı kazanmaya çalışacaklar.

PUBG Global Championship her ne kadar en büyük etkinlik olsa da tüm bölgeler için oldukça kritik bir değer taşıyan etkinlik ise tabii ki PUBG Continental Series. Avrupa, Amerika, Asya, APAC bölgelerinde gerçekleşecek olan elemelerde her bölgenin en iyi takımları birer birer yükselerek yıl sonunda diğer bölgelerin şampiyonlarıyla PUBG Global Championship’te karşılaşmak için şans arayacaklar. Ayrıca üçüncü parti etkinliklere de destek vereceğini doğrulayan PUBG Corporation, bazı bölgelerdeki belirli turnuvalarda başarı kazanan takımların Wildcard hakkıyla açık elemeleri doğrudan geçerek Bölgesel Playoff etkinliklerine katılabileceklerini duyurdu.

Exit mobile version