PUBG Arcade – PUBG Team Deathmatch Modları Duyuruldu

Team Deathmatch olarak da bilinen Ölüm Maçı, Güncelleme 6.2 ile PC ve Konsollara iniş yapıyor

PUBG Arcade - PUBG Team Deathmatch Modları Duyuruldu - PUBG Ölüm Maçı

PUBG Geliştirici Ekibi yaptığı bir duyuru ile yeni oyun modları PUBG Arcade – PUBG Team Deathmatch (PUBG Ölüm Maçı) oyunculara tanıttı. Duyurunun tam metnini aşağıda bulabilirsiniz.

PUBG, Battle Royale türünün öncüsü olarak ortaya çıkan bir oyun olsa da değişiklik eklemek gerekli olabiliyor. PUBG olarak, tümüyle yeni PUBG Arcade modumuzun kurdelesini kesmek için çok heyecanlıyız. Arcade modu ile, geleneksel Battle Royale modu dışında Battlegrounds’ta savaşmak ve keşfetmek için yeni yollar deneyeceğiz. İleride yeni modlar eklemeyi ve dönüşümlü olarak bu modları oyuncuyla buluşturmayı planladığımız Arcade moduna, en çok talep edilen, FPS oyunlarının klasiği Ölüm Maçı’nı ekliyoruz.

PUBG Ölüm Maçı, favori haritalarınızdan oluşturduğumuz 7 farklı savaş alanına heyecanlı 8v8 savaşlar getirecek. Farklı silah seçeneklerini galibiyetiniz için kullanın! Klasik Pubg mekanikleri ve oynanışı ile beraber yeniden doğarak savaşa dönmenin getirdiği aksiyon ve eğlence iç içe olacak.

Battle Royale’i tercih eden oyuncularımız endişelenmesin, ana odağımız her zaman size en gerçekçi ve heyecan verici Battle Royale deneyimini yaşatmak üzerine olacak!

Ölüm Maçı hakkında detaylı bilgi aşağıda:

PUBG Team Deathmatch (PUBG Ölüm Maçı) Kuralları

Kazanma Şartları

Ödüller

Oyuncular devam etmekte olan Ölüm Maçlarına yerleştirilebilir ancak sona yaklaşan maçlara yerleştirilmezler. AFK oyuncular, hareketsizlik nedeniyle oyundan atılır.

PUBG Team Deathmatch (PUBG Ölüm Maçı) Savaş Alanları

Takım Ölüm Oyunu, en sevdiğiniz 4 PUBG haritasından 7 farklı savaş alanına sahiptir.

Her savaş alanı farklı bir Ölüm Maçı deneyimi sunmak için seçildi. Örneğin, Vikendi’den Podvosto, bir köprü üzerinde uzun menzilli savaş özelliğine sahipken, Sanhok Rıhtımları konteynırların çevresinde yakın mesafe savaşlar sunar. Ölüm Maçı ayrıca her savaş alanının değişken hava koşullarını da destekleyeceğinden, haritaya uyum sağlamak için Yeniden Canlanma Kitinizi değiştirmeye hazır olun.

PUBG Team Deathmatch (PUBG Ölüm Maçı) savaş alanı listesi:

ERANGEL – Stalber, Sosnovka Military Base
SANHOK – Paradise Resort, Docks
VIKENDI – Podvosto, Peshkova
MIRAMAR – Campo Militar

Yeniden Canlanma

Öldürülen oyuncular, takımlarının mevcut durumuna göre yeniden canlanma noktasında yeniden canlanırlar. Oyuncular mümkün olduğunda arkadaşlarına yakın ve düşmanlardan uzakta yeniden canlanırlar. Örneğin, ekibiniz avantajlı bir bölgeyi işgal ettiğinde, takım arkadaşları bu bölgenin çevresine yakın yerlerde yeniden canlanabilir. Menzil içindeki düşmanlar nedeniyle konumun işgal altında olduğu durumlarda oyuncuların yeniden canlanmayacağını unutmayın! Bu durumda, başlangıç bölgelerine daha yakın bir yerde güvenli bir şekilde yeniden canlanırlar. Tüm oyuncular yeniden canlanma pususunu azaltmaya yardımcı olmak için kısa bir süre yenilmez olarak doğacaktır.

Puan Tablosu

Takım Ölüm Oyunundaki skor tablosu, toplam takım puanlarından daha fazlasını takip eder. Oyuncu öldürmeleri, asistler ve hatta çoklu öldürmeler de dahil olmak üzere maçtaki herkesin istatistiklerini görebilirsiniz. Kazandığınız turlar için puan kazanırsınız ve ne kadar çok puan kazanırsanız, o kadar çok BP kazanırsınız.

Ayrıca oyuncular, rakibe verilen hasara en yüksek katkıyı yaparak da asist kazanabilirler.

Ölüm Maçı (ÖM) Enerji Çubuğu

ÖM Enerji Çubuğu, maç sırasında öldürme ve asist sayıları ile dolar ve 5 saniye boyunca hasar görmedikten sonra sağlığınızı iyileştirmeye başlar.

ÖM Enerji Çubuğu, normal bir Battle Royale maçından farklı çalışır. Canlandığınızda, çubuğunuz %50 dolu olur ve hasar alana kadar azalmaz. ÖM’da bu çubuk hem daha hızlı iyileştirir hem de daha hızlı tükenir ve sadece öldürmelerden (+%50) ve asistlerden (+%20) alınan skorlar ile doldurulabilir. Hasar aldığınızdan bu yana 5 saniye geçtiyse, Enerji Çubuğu saniyede %10 azalmaya başlayacak ve kayıp sağlığınızı doluncaya kadar her birim düşüşte %10 oranında yenileyecektir. ÖM Enerji Çubuğu herhangi bir hareket hızı artışı sağlamaz.

Canlanma Kiti

Canlanma Kitleri, set olarak seçtiğiniz ekipman ve silah setleridir. Oyuncular, oyun sırasında haritayı açarak o anki Canlanma Kitlerini ve skor tablosunu görebilirler. Canlanma Kitinizi bu ekranda değiştirirseniz, bir dahaki sefere yeniden canlandığınızda veya bir sonraki turun başında uygulanır. Şu anda seçim yapabileceğiniz 8 farklı Canlanma Kiti vardır: 2 TT kiti, 2 KNT kiti, 1 HMS kiti ve 1 Pompalı kiti. İstediğiniz kiti seçebilirsiniz, sadece mevcut durum için doğru kiti seçtiğinizden emin olun.

Bu ayrıca PUBG Arcade Modu için sadece bir başlangıç! Daha fazla mod ve maç türü üzerinde çalışıyoruz, bu yüzden gelecekte ne görmek istediğinizi bize iletin! Ölüm Maçı ile ilgili görüşlerinizi duymak isteriz, bu yüzden bize en sevdiğiniz sosyal medya kanalından fikirlerinizi yazın ve PUBG’yi birlikte geliştirmemize yardımcı olun.

Şimdi, savaş alanında canlanın, ve zafer için rekabete hazırlanın!

Teşekkürler

-PUBG Geliştirici Ekibi

PUBG MOBILE Kış Cenneti Teması Uludağ’da Hayat Buldu

Exit mobile version