PUBG: BATTLEGROUNDS, Türkiye vs. Avrupa Temalı Klan Turnuvası Duyurdu

PUBG: BATTLEGROUNDS, yakın zamanda oyuna eklediği klan sistemini oyunculara tanıtmış ve oyunculara yepyeni bir Battle Royale deneyiminin kapılarını aralamıştı. Şimdi klan sisteminin oyuna getirdiği farklılıkları kutlamak üzere harika bir etkinlik için kollar sıvandı. Uluslararası Klan Savaşları: Türkiye vs. Avrupa adlı iki aşamalı turnuva ile önce ayrı ayrı Türkiye ve Avrupa’nın PUBG sahnelerinin, daha sonra da bu iki bölge arasındaki en güçlü topluluğun kim olduğu belirlenecek. Tabii bu esnada zafere uzanan ekipler birbirinden cazip ödüller kazanacaklar.

Etkinliğin Türkiye ayağı 11-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ve burada toplam 18 klan Savaş Modu’nda Bo3 formatında mücadele edecek. Toplamda en başarılı olarak kendini kanıtlayan 4 klan, hem 58.000TL ödül havuzundan pay alacak hem de Uluslararası Klan Savaşları: Türkiye vs. Avrupa mücadelesinde Türkiye’yi gururla temsil edecek. Ayrıca bu klanlar arasından şampiyon klana altın, diğer üç klana ise gümüş klan rozeti hediye edilecek. Şampiyon takım 22.000TL para ödülü kazanırken ikinci klan 16.000TL, üçüncü klan 12.000TL, dördüncü klan ise 8.000TL ödül kazanacak.

Katılım için kayıtlar 10 Temmuz TSİ 19.00’a kadar bu bağlantı üzerinde açık olacak. Katılımcılar kayıt sırası ile seçileceği için etkinlikte yer almak isteyen klanların vakit kaybetmemesi özellikle tavsiye ediliyor. Turnuvanın detaylı kural setini turnuva sayfasında bulmanız mümkün.

Büyük kapışma ise 16 Temmuz 2023 TSİ 19.00’da Resmi PUBG Türkiye Twitch kanalında 4 Türk klanı ve 4 Avrupa klanı arasında 32vs32 Müfreze Savaşı Modu ile gerçekleştirilecek. Burada galip gelen taraf 10000 Euro‘luk ödül havuzundan pay almaya hak kazanacak. Etkinlik hakkında ilerleyen günlerde daha fazla bilgi edinmek için PUBG: BATTLEGROUNDS sosyal medya hesaplarını takip ettiğinize emin olun.

Exit mobile version