PUBG Continental Series 4 için detaylar açıklandı

PUBG Continental Series 4 için detaylar açıklandı

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’un yaratıcıları KRAFTON, Inc., sıradaki önemli espor etkinliği PUBG Continental Series 4 (PCS4) ile ilgili detayları duyurdu. PCS4, Avrupa, Amerika, Asya ve Asya-Pasifik’te dört çevrimiçi bölgesel turnuvadan oluşmaktadır. Her bölgeden on altı takım, 250.000 ABD dolarını aşan (tüm bölgelerde toplam 1.000.000 ABD dolarının üzerinde) ödül havuzundaki payları için yarışacak.

Tecrübe ve kabiliyet düzeyine bakılmaksızın tüm PUBG Esports Avrupa takımları, bölgesel Açık Elemeler aracılığıyla PCS4 Avrupa’ya hak kazanma fırsatına sahip olacaklar. Açık Elemeler’den on altı takım yükselecek ve bölgesel playoff’larda davet edilen sekiz takıma katılacak – daha sonra en iyi performansı gösteren sekiz takım, bölgenin en iyi sekiz takımıyla karşılaşacakları Büyük Finallere yükselecek.

Bölgesel Eleme Etkinlikleri

Orta Doğu ve Afrika

Yayın kanalı: https://www.twitch.tv/pubgtvturkiye

Doğu Avrupa

Yayın kanalı: https://www.twitch.tv/pubg_cis 

Batı Avrupa

Yayın kanalları: Twitch, YouTube ve TikTok 

PCS4 Avrupa Büyük Final Programı

PCS4 Avrupa eleme etkinlikleri tamamlandıktan sonra oyun severler, üç hafta sonunda gerçekleşecek olan PCS4 Avrupa Büyük Finalleri ile sonuçlanacak heyecanı şu tarihlerde dört gözle bekleyebilirler: 12-13 Haziran, 19-20 Haziran ve 26-27 Haziran. Daha fazla ayrıntı ilerleyen dönemde paylaşılacaktır.

Tüm maçlar resmi PUBG TwitchYouTube ve TikTok kanallarında canlı olarak gösterilecek.

Kitle Tarafından Finanse Edilen Ödül Havuzlarının Geri Dönüşü

Pick ‘Em Challenge, oyun severlere her bölgesel turnuvanın sonuçlarını doğru bir şekilde tahmin ettiklerinde oyun içi ödüller kazanma fırsatı sunan PCS4 için geri dönüyor. Önceki Pick ‘Em Challenge’lara benzer olarak, oyun severlerin en mümkün olduğunu düşündükleri sonucu oylamaları için oylama kuponlarına ihtiyacı var. Oylama kuponları, PCS4 öğeleri satın alınarak veya turnuvaları izleyerek elde edilebilir. PCS4 ürünlerinin satışından elde edilen gelirin %30’u genel ödül havuzuna eklenecek.Detaylı PCS4 Pick ‘Em Challenge ayrıntıları yakında duyurulacak.

İzleyin: PUBG Esports 2021 Yol Haritası videosu

Oyun severlerin tüm heyecanı takip etmelerine yardımcı olmak için KRAFTON, Inc., dört gözle beklenmesi gereken önemli mihenk taşlarını özetleyen bir PUBG Esports Avrupa 2021 yol haritası videosu paylaştı. Kasım ayında PCS4 ve PCS5’in yanı sıra LAN etkinliği PUBG Global Championship (PGC) ile yoğun bir yıl olacak. ESL Masters gibi diğer üçüncü taraf etkinlikleri ayrıca PUBG Esports ekosistemine dahil edilmiştir.

2021 yılındaki turnuvalarda kadrolar, PGC 2021’e katılma hakkı kazandıracak PUBG Global Championship Yeterlilik Puanları için yarışacak. PUBG Esports, seçkin üçüncü taraf etkinliklerde yüksek performanslı takımları PCS turnuvalarına hızlı yeterlilik ile ödüllendiren ve yeni bir yeterlilik sistemi olan PCS Europe Wildcard‘ı da sunuyor.

Exit mobile version