PUBG Corp, Vikendi’yi Yeniliyor

Bir PUBG hayranı, eski Vikendi haritasını elden geçirilen yeni Vikendi ile karşılaştırdı. Herkes haritadaki trene odaklanmış olsa da, PUBG Corp. tüm haritayı elden geçirmeye şehirden başladı.

Şirket, haritanın etrafına serpilmiş bazı köyleri kaldırdı ve bazı simgeleri birbiri üzerine birleştirdi. Abbey gibi Mt. Kreznic. Tovar ve Movatra gibi şehirler de tamamen kaldırıldı.

Kar haritasının Miramar’dan daha iyi bir geri dönüşü olsa da, hala sorunları vardı. Harita çok yayılmıştı, yeterince ganimet yoktu, arazinin biraz çalışmaya ihtiyacı vardı ve basitçe, haritanın bir cilaya ihtiyacı vardı. PUBG Corp, Erangel’i yeniden tasarladıktan sonra, her haritaya dokunmasının önünde zaman engeli vardı. Miramar, haritaların en az popüler olduğu sıradaydı. Çok fazla iş gerekiyordu ve PUBG Corp bir süre buna odaklandı.

Sanhok’un birkaç dokunuşa ihtiyacı vardı, ama şimdi Vikendi bitti. Oyuncular gelecek sezon elden geçirilen haritada oynamaya başlayabilirler, ancak o zamana kadar Twitch yayıncılarının yeni trenle karışmasını izleyebilirsiniz.

Exit mobile version