PUBG Corporation KRAFTON, INC. ile Birleşiyor

PUBG Corporation KRAFTON, INC. ile Birleşiyor

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) ve TERA gibi eğlence mülkiyetlerinden sorumlu KRAFTON, Inc. bugün, yan kuruluşu PUBG Corporation’ın bağımsız stüdyo sistemi altında tamamen KRAFTON ile birleştiğini duyurdu. Şirket; yeni adıyla PUBG Studio, bütünüyle geliştirmeye odaklanacak. Bu haber, PUBG Corporation’ın yayıncılık ve destek ekiplerinin KRAFTON’a entegre olduğunu detaylandıran bir önceki duyurusunu takip ediyor.

KRAFTON ayrıca, diğer iki yan stüdyosu olan PNIX, Inc. ve Delusion Studio, Inc.’in RisingWings, Inc. adlı yeni bir mobil oyun stüdyosu ile birleştiğini duyurdu. PNIX casual mobil oyunlara odaklı bir stüdyodur; Archery King ve Bowling King oyunları ile bilinen stüdyo dünya çapında sırasıyla 80 milyon ve 91 milyondan fazla indirmeye ulaştı. Delusion Studio ise daha önce mobil RTS oyunu Castle Burn‘u geliştirdi.

KRAFTON’ın bağımsız stüdyo sistemi, geliştirme ekiplerini kendi eşsiz kimliklerini oluşturma ve yaratıcı vizyonlarını takip etme özerkliği ile güçlendirmeyi amaçlıyor. Sistem artık PUBG Studio, Striking Distance Studios, Bluehole Studio ve RisingWings dahil olmak üzere toplam dört stüdyodan oluşuyor.

KRAFTON hakkında daha fazla bilgi için https://www.krafton.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti ve Ailesini Tanıttı

Exit mobile version