PUBG Fantezi Battle Royale Modu Duyuruldu

1 Nisan tarihinden 8 Nisan tarihine kadar gerçekleşecek özel etkinlik modu

PUBG Fantezi Battle Royale Modu Duyuruldu

PUBG, yaptığı bir duyuru ile 1 – 8 Nisan tarihleri arasında oyuncularla buluşacak PUBG Fantezi Battle Royale Modunu tanıttı.

 

“Herkese merhaba İnternet Savaşçıları!

1 Nisan Şaka Günü, uzun süredir tüm dünyada kutlanan bir gelenek haline geldi. Komik videolar, sahte güncelleme notları ve farklı oyun-içi etkinliklerle, ekiplerin çılgın fikirleri hayata geçirmesine ve tamamen farklı bir şey üretmesine olanak sağlıyor – bu sefer karşınıza; Fantezi Battle Royale ile çıkıyoruz!

Fantazi Battle Royale, bir etkinlik modudur ve oyuncuların dört farklı fantezi karakterden birini seçerek savaş alanına bambaşka bir şekilde atlamasını sağlar. Tamamen fantastik bir dünya yaratan bu dünyada, PUBG mekaniklerini kullanarak çılgın yeni yollar keşfet ve 1 hafta sürecek bu eğlenceli modu yaratırken, geliştirme kaynaklarımızı harcamadığımızdan emin olabilirsin.

Fantezi BR sayesinde, eğlenceli fikirleri yansıtma fırsatı bulduk. Battle Royale’in hayatta kalma unsurunu ekledik ve eşya üretmenin savaş alanında nasıl görüleceğine baktık. Fantezi BR, eşyaları geliştirmek için üretme sistemini bize tanıttı. Fantezi karakter sınıfları; örneğin Paladin ile, kalkan gibi yeni eşyaları denememize olanak sağladı.

Bu testlerin, normal PUBG maçlarında görüleceğini söylemiyoruz fakat bu sayede sizlerin Fantezi BR mekanikleri hakkındaki geri dönüşlerini öğrenebilir ve nasıl ilerlemek istediğimize karar verebiliriz.

Fantezi BR yaratırken, geliştirici kaynaklarımızı harcamadığımızı hatırlatmak isteriz, şu an oyun içinde sizler için değerli olan ve düzeltilmesi gereken hatalar üzerinde vaktimizi harcadığımızı ve çözmek için çok sıkı çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz.

Gelecek olarak gördüğümüz bir içeriği sizlere sunduğumuz için çok mutluyuz ve bunun tamamen eğlence amaçlı bir mod olduğunu hatırlatarak sizleri Fantezi Battle Royale’e davet ediyoruz! Büyücü şapkanı ve elbiseni kuşan ve çılgınlığa dahil ol!”

Fantezi Battle Royale, geçici süreliğine etkinlik modu olarak oynanabilir olacak.

Başlangıç: 1 Nisan 2020 (10:00)
Bitiş: 8 Nisan 2020 (09:59)

Oynamak için, ana lobide konumlanan Fantezi Battle Royale butonuna tıklayın.

Basit Kurallar

Sınıf Seçimi & Başlangıç

PUBG Fantezi Battle Royale Sınıfları

BARBAR

“Çok ÖFKELİYİM”

Yüksek can havuzuna sahip olan ve korkusuz Barbarlar, yakın dövüşmeyi tercih eder ve ÖFKE anında daha hızlı hareket ederler. Uzun Kılıcı sayesinde, geniş alana hasar verir ve her başarılı hasarda hareket hızı kazanır.

Barbarlar aynı zamanda, Mega Enerji İçeceği üretebilir ve bununla yüksek oranda can yenileyebilir. Özel saldırısı ya da yeteneği olmasa bile hızı ve silahı kendisini güçlü bir karakter haline getirir.

AVCI

“Hobbit’leri Erangel’e götürüyorlar!”

Uzun mesafeli nişancı ve keskin arbaleti ile birden fazla atış yapabilen Avcı sınıfı, yüksek hasara sahiptir, zorlu bir rakiptir fakat kırılgandır. Avcı’nın görünmezlik özelliği, hareket sesi çıkarmasını önler ve mükemmel sinsi hamleler için idealdir. Işık bombası sayesinde rakiplerini kör edebilir ve takım arkadaşlarının aldığı hasarı azaltır.

Büyücü

“Taş ile barutu olmadan ateş yakabilen bir adamdan ne mi bekliyorsun?”

Büyücüler yüksek hasar vurabilen ve rakiplerinin üstüne ateş yağmuru yağdıran bir sınıftır. Asasından iki kez üst üste ateş topu atması, ateş büyüleri yapması ya da gökyüzünden ateş yağmuru indirmesi kendisini çok güçlü bir sınıf yapar. Takım arkadaşlarınızı yanınızda tutmaya özen gösterin çünkü tüm sınıflar arasında en düşük can havuzuna sahiptir ve Barbarlar için güzel bir hedeftir.

Paladin

“Bunu tüm gün yapabilirim”

Paladin, Fantezi Battle Royale’de takım arkadaşlarını iyileştirmek için kilit sınıftır. Sahip olduğu Topuz’u ile birlikte takım arkadaşlarının canlarını iyileştirirken, Basit Kalkan’ı sayesinde gelen atakları bloke eder ve her zaman güçsüzü korur.

Paladin’in Topuz’unun iki özelliği vardır; dokunduğu takım arkadaşlarını iyileştirirken, düşmana vurduğunda hasar verir ve onları yavaşlatır. Sahip olduğu kalkan sayesinde ise yakınına gelen rakipleri uzaklaştırabilir.

Paladin ayrıca düzenli olarak İlk Yardım Kitleri oluşturabilir ve bunları takım arkadaşları ile paylaşabilir. “Şifa Bombası” sayesinde de bir iyileştirme etki alanı oluşturarak takım arkadaşlarını iyileştirebilir. Unutmayın! Bu alan içerisinde giren düşmanların da sağlıkları iyileşir!

Küçük bir hatırlatma daha; belki de giydikleri ağır zırh veya iki elinin de dolu olması yüzünden kenarlara tutunamazlar. Bu yüzden Paladin’lerin tüm takımla birlikte hareket edebilmesi için daha yaratıcı çözümler bulmanız gerekebilir.

Çorba Parası Klasiği

Eşyalar

Araçlar

Yardım Paketi

PUBG Fantezi Battle Royale Özel Sistemi

Karakter Ekipmanları

Fantezi Battle Royale’de, oyuncular maça sınıflarına özel silahlar, kolyeler ve yüzükler ile başlarlar.  Bu eşyalar, karakterinize özeldir ve başka oyunculara verilemez, üzerinizden çıkarılamaz.

Bazı sınıfların ise kendilerine özel mermileri ve yetenekleri vardır. Bunlar, üzerinizdeki ekipmanların seviyesine bağlı olarak, belirli sürelerde kendi kendine yenilenir. Kullanabileceğiniz bu yetenek ve mermilerin de bir limiti olduğu için, elinizde varken kullandığınızdan emin olun!

Eşya Oluşturma

Fantezi BR Özel Görevleri ve Dükkan

Bizden şimdilik bu kadar! Umarız PUBG Fantezi Battle Royale hoşunuza gider. Bu modun komik, kısa süreli ve herkesin ilgisini çekemeyebileceğini biliyoruz, fakat 1 Nisan için eğlenceli bir içerik olduğunu düşünüyoruz.

– PUBG Geliştirici Ekibi

eSports360 Weekend League of Legends Turnuvası Başlıyor

Exit mobile version