PUBG Global Invitational.S Etkinliği Başladı

Yılın en büyük PUBG etkinliği olması beklenen $3,500,000 ödül havuzlu PUBG Global Invitational.S (PGI.S) nihayet beklenen açılışı yaptı. İlk üç gününde sıralama maçlarıyla seyirci karşısına çıkan etkinlikte henüz ilk maçtan itibaren çekişme oldukça sıkıydı. Güney Kore’de düzenlenen bu etkinliğin yayınlarını Türkiye’ye özel sunumlarıyla Root, Shomaaz, Timurlengx ve Wreckage yapıyor. Resmi PUBG Türkiye kanalı olan twitch.tv/pubgtvturkiye adresinde bu etkinliği takip edebilirsiniz. Aynı zamanda bu etkinliğe özel PUBG pazar kodları da seyircilere oyunun yapımcları tarafından sunulan güzel bir hediye.

32 takımın davet alarak katıldığı bu etkinlikte Türkiye’yi temsilen Digital Athletics ekibini izleme şansımız oluyor. Ülkemiz için büyük bir gurur kaynağı olan bu durum PCS #3 EU etkinliğinde gelen üçüncülükten sonra hiç şaşırtıcı değil. Özellikle dünkü maçlarda dörtte iki yaparak dikkatleri üzerine çeken Digital Athletics, rakiplerine de önemli bir mesaj yolladı. Bugün talihsizlikler arka arkaya gelse de sıralama maçlarını 8. sırada tamamlayan temsilcimiz böylece üst seriden maçlara dahil olacak.

8 Şubat 2021 itibariyle ilk hafta maçlarına resmen başlayacak olan PGI.S etkinliğinde artık heyecan dorukta. Her hafta giderek artacak olan ödüller sahiplerini bekliyor. 2 aylık maraton sonunda en fazla miktarda ödülü toplayan takımın şampiyon olacağı etkinliğe PUBG mağazasından yapılan alışverişlerin %30’u da aktarılarak havuz biraz daha büyütülecek. İki aya ayrılmış üçer haftalık iki maç döneminden oluşan etkinlikte her hafta iki farklı maç serisi oynanacak. İlk seride takımlar küçük ödüllerle birlikte hafta sonu oynanacak olan final aşamasına kalma hakkı elde etmeye çalışırlarken hafta finalindeki maçlarda ödüller hayli büyük olacak. Bu heyecan fırtınası etkinliği sakın kaçırmayın!

Exit mobile version