PUBG Hile İçin Yeni Önlemler Alıyor

PUBG Hile İçin Yeni Önlemler Alıyor

PUBG’nin hile problemi için alınan yeni önlemler, geçtiğimiz günlerde devreye girdi. Geliştiriciler tarafından, geçtiğimiz cuma günü yapılan açıklamada, oyunda kullanılan hilelere karşı yeni önlemler alındığını ve daha fazlasının da yolda olduğunu söylediler. 

Hilenin PUBG içerisinde oldukça büyük bir sorun olduğunu herkes biliyor. Bunun farkında olan geliştiriciler de, oyunda yapılan hilelere karşı önlem almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yakın zamanda oyuna getirilen ve sadece onaylı kullanıcıların girebildiği dereceli maç sistemi, hilecilerin bir kısmını devre dışı bıraksa da, sorunu tamamen çözebilmiş değil. TSM takımından BreaK’in de dikkat çektiği gibi, dereceli maçların oyuncuları tekrar oyuna dönmeye ateşlediği bir ortamda, hilecilerle karşılaşmak bu ateşin çabucak sönmesine sebep oluyor. 

PUBG’ye Eklenen Hile Karşıtı Önlemler

Oyuncuların oyundan aldı keyfi baltalayan hilecilere karşı alınan önlemler oldukça fazla. Bir kısmı şu anda oyuna eklenmiş durumda ve diğer önlemler de ilerleyen zamanlarda eklenmek için hazırlanıyor. 

Oyuna Eklenen Önlemler

Eklenmesi Planlanan Önlemler

PUBG oyuncuların hile sorunlarını çözmek için ciddi bir biçimde çalışıyor gibi gözüküyor. Alınan ve ileride getirilecek olan önlemlerin işe yarayıp yaramayacağını ise zaman gösterecek. 

Exit mobile version