PUBG Konsol Sürümü, Hileye Karşı Direniyor

PUBG Konsol Sürümü, Hileye Karşı Direniyor - reddit

PUBG’nin PC versiyonunun ilk günden beri hile problemleri ile uğraştığı bilinen bir gerçek. Yayınlandığı günden beri hilecileri belirli dalgalar halinde toplu olarak banlasa da, oyuncular hala hile yapmanın yeni yollarını bulmayı başarıyor. Reddit üzerindeki PUBG Konsol bölümünde paylaşılan yeni video ise, oyunun Xbox versiyonunda da benzer problemler olduğunu gösteriyor. Built-in-80’s isimli kullanıcı tarafından paylaşılan video, oyuncuların nasıl hile yaptığına dair güzel bir örnek sunuyor. 

Klip başladığında oyunda 8 kişi hayattayken, iki el AKM sesi geliyor ve Socialiable isimli oyuncunun iki farklı oyuncuyu hızlı bir şekilde alt ettiği gözüküyor. Videodaki karakter bu olayları görmediği için duvar arkasına saklanıp, güvenli bir nokta bulmak için yavaş yavaş ilerlemeye başlıyor. Çok kısa bir süre sonra tek bir el AKM sesi daha geliyor ve LillBlue72 isimli oyuncu da Socialiable tarafından öldürülüyor. 

PUBG Konsol Sürümü, Hileye Karşı Direniyor

Katilini izlemeye başlayan oyuncu, hem Socialiable hem de takım arkadaşının sürekli olarak duvarları izlediğini ve tek bir tetik çekimi ile 8 mermiyi duvarların arkasından düşmanlara sıktığını fark ediyor. Oyuncular herhangi bir duvara bakarak ateş etse de, mermiler hedefini anında bulmayı başarıyor. 

Aynı hileyi bir kez daha kullanan Socialiable, kalan oyuncuya da öldürerek, oyunu zaferle tamamlamalarını sağlıyor. Videoyu Reddit üzerinde paylaşan kullanıcı “Zaten oyun sürekli göçerken, bu tür hileler ile karşılaşmak da oyunu sevmemizi daha zor hale getirmeye başladı” açıklamasını yapıyor.

Overwatch Paris Piyanosunda Müzik Çalmak Artık Daha Kolay

Exit mobile version