PUBG: New State İçin İkinci Alfa Test Aşaması Başlıyor

Krafton, geçtiğimiz haftalarda PUBG: New State‘i mobil cihazlar için duyurmuş ve büyük heyecan uyandırmıştı. Oldukça şık ve akıcı görünen grafikler ile fütüristik bir temayı mobil cihazlarda bir araya getiren PUBG: New State, şimdilik Ekim 2021’de çıkmak için haftaları sayıyor. Oyunun sosyal medya hesaplarında ise alfa testinin bir sonraki aşaması duyuruldu. Bu aşama hem Android, hem iOS cihazlar için belirtilen bölgelerde gerçekleştirilecek.

Bu test için kayıtlar 9 Ağustos 2021 tarihinde başlayacak. Bu kez çok daha geniş çaplı bir test olacağını hesaba katarsak mutlaka bu fırsatı değerlendirmek isteyeceğinizi düşünüyoruz. PUBG’nin bölgesel olarak özel sürümlerine sahip olan Hindistan, Çin ve Vietnam gibi ülkeler bu teste katılmayacak. Aşağıda Türkiye de dahil olmak üzere teste katılacak olan ülkelerin listesini görebilirsiniz.

Kayıt aşaması tamamlandıktan sonra test süreci 27-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Oyunun özellikle yenilikçi girişimlerinin denenmesini beklediğimiz bu testte yeni araçlar, uçma mekanikleri ve farklı şekillerde modifiye edilebilen silahların PUBG evrenine olan etkisini daha net görme şansımız olacak. Önümüzdeki günlerde bu test aşamasıyla alakalı daha detaylı bilgilerin de gelmesi mümkün.

Exit mobile version