PUBG, Oyunculara 3. Yıl Dönümü Özel Kostümlerini Hediye Ediyor

PUBG, Oyunculara 3. Yıl Dönümü Özel Kostümlerini Hediye Ediyor

PUBG, yaptığı bir açıklama ile 3 yıl içinde yaşadıkları süreci, gelişmeleri ve oyunculara teşekkürlerini sundu. Akabinde 3. yıl dönümlerine özel olarak bütün PUBG oyuncularına hediye edecekleri kostümleri açıkladı.

23 Mart’ta resmi olarak 3. yaşına giren PUBG, Erangel gibi sevilen bir haritayı yeniden işledi ve çoğu PUBG oyuncusu bu durumdan oldukça memnun kaldı. Ayrıca harita havuzlarına ekledikleri Karakin ile birlikte büyümeye de devam etti.

Yeni ve yenilenmiş haritalara ek olarak, oyunun hareket sistemlerini, tırmanabilmelerini ve çıkıntılara tutunabilmelerini sağlayacak şekilde geliştirdi ve oyuncuların kullanabileceği taktik seçeneklerini büyük ölçüde artırdı. Geliştirici ekip Silah Ustalığı sistemi, tılsımlar ve amblemler sayesinde oyunculara yeni özellikler sundu.

Son 3 yılda PUBG’yi bu kadar popüler yapan şeyleri geliştirmeye devam etmek istediklerini açıklayan ekip, harita güncellemeleri, yeni haritalar, yeni silahlar ve mekanikler, ayrıca Arcade modu için Ölüm Maçı gibi ek oyun seçeneklerini, iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini içerecek şekilde geliştirme sürecine devam edeceklerini belirtti.

Topluluk kavramının online oyunlar için vazgeçilmez olduğunun altını çizen ekip, dünyanın her yerinden katılım gösterilebilen ilk Topluluk Kostüm Tasarım Yarışmasını düzenledi ve bu yarışmanın kazanan tasarımlarını, bu kutlama sırasında tüm PC ve Konsol oyuncularına ücretsiz olarak sunma kararı aldı.

PUBG 3. YIL DÖNÜMÜ KAZANAN KOSTÜMLER

Shroud: Gamepad, Mouse ve Klavyeden Daha Avantajlı

Exit mobile version