PUBG Vikendi Reborn Invitational Şampiyonu FUT Esports

PUBG Türkiye ve eSports360 işbirliğiyle düzenlenen, 2022 yılının son PUBG etkinliği PUBG Vikendi Reborn Invitational dün akşam itibariyle ekranlardaydı. 16 davetli takımın 50000TL değerindeki ödül havuzundan pay almak için kıran kırana mücadele ettiği heyecanlı turnuvada şampiyonluk ödülü olan 18000TL, gecenin sonunda FUT Esports‘a gitti. Yılın son etkinliğinde oynanan 5 maçta önemli anları bir kez daha hatırlayalım.

Maç 1

Gecenin ilk karşılaşması güneyden kuzeye doğru haritayı neredeyse tam ikiye bölen bir uçakla başladı. Alan ise adanın güneydoğu bölgesinde Castle merkezinde başladı. Tam bu esnada FUT_xLyron, çok hızlı bir skorla perdeyi açan isim oldu. 5. dakikaya doğru Castle çevresinde SRM ve CRF, birbirlerini fark ederek hafif atışlarla sınırlarını belirlediler. Onlara güneyden HOWL ekibi müdahale eder gibi olsa da kısa süre içerisinde bu girişimden vazgeçtiler. Alana kuzeybatıdan giren DA, PCF ekibinden atışlara maruz kalsa da zarar görmedi ancak SRM tekrar alevlenen çatışmada CRF’ten skor çıkarmayı başardı. DA ile PCF de bölgede birbirlerini zorlarken ilk düşen oyuncu PCF tarafında oldu. Aşamanın sonlarına yaklaşıldıkça eşzamanlı olarak çatışmalar hızlanmaya başladı. HVX ve TL, FULL ve 212 gibi kili çatışmalar esnasında ısrarla bitmeyen bir DA x PCF çatışması aynı dakikalardır aynı bölgede sürmekteydi. Ancak DA, bu çatışmayı 10.30 civarında rakibini eleyerek sonlandırdı.

Alan bu esnada merkeze doğru kapanarak tüm takımları birbirine yaklaştırdı ve Castle ile Train Station çevresindeki bölgelerde yığılma başladı. Batı sınırında MTB ve ORG arasında çıkan çatışmada MTB rakibini çok hızlı eksilterek geri çekilmelerine sebep oldu. Onlara güneyden dahil olan HOWL da çok kritik bir etki yaratamayınca ORG’un kalan iki oyuncusu pozisyonlarını terk ederek kuzeye hareketlendi. Alan bir sonraki aşamada Castle ile Train Station’ın tam arasındaki alana doğru daralınca özellikle güney bölgeden birçok takım riskli rotasyonlarla alana yerleşmeye çalıştılar. 15. dakika dolduğunda halen ayakta olan 15 takım, çok dar bir alanda çapraz ateşlerle birbirlerine baskı kurmaya başladı. Bu esnada ORG, az önceki çatışmanın rövanşını DA tarafından atışlara maruz kalan MTB’den bir skorla çıkardı. Alan bir kez daha merkez odaklı kapanarak çatışmaları hızlandırdı ve IW ile HOWL bu çatışmalardan ardı ardına skorlar çıkarmaya başladılar. Ancak IW, HOWL’u eleyerek bu çatışmaya noktayı koyan taraf oldu. Alan içerisinde engebeli alanlar ve çevreye dağılmış olan küçük yerleşkelerde rakiplerine açık vermeden aşamanın bitişini bekleyen takımlar, Castle ve Train Station arasında kalan yolların üzerine kapanan alanda özellikle DMR ile ardı ardına skorlar çıkarmaya başladılar. Yaklaşık 200-400 metrelik mesafelerle alana dağılan takımların arasında DMR becerileri ön plana çıkarken birkaç oyuncu yakın temasta oynayarak hücum tüfekleri ile skorlar çıkarmaya başladılar. Alan sınırında oldukça riskli bir konumda skorlar çıkaran IW, batıda puanları toplayan DA, doğuda zor pozisyonda başarılı oyunlar çıkaran FUT ve kuzeyde yerleşkede avantajlı bir savunma yapan IW ekipleri 22. dakika itibariyle bu maçtan avantajlı çıkacağı netleşen takımlar arasına girdiler.

6. Aşama’da tam güneybatıya doğru keskin bir dönüş yapan alan, yerleşke avantajına sırtını dayayan takımlardan sadece CRF ekibinin pozisyonuna etki etmedi ve kuzey ile doğu bölgelerinde tüm takımları zora soktu. Batıdaki DA ekibi SRM ile açık arazide çatışırken FUT da IW’yi seri şekilde elemeyi başardı. 24. dakika dolduğunda ise SRM, baskı altına aldığı DA oyuncularını ters taraftan gelen IW ekibine kaptırdı. IW, burada hız kesmeyip çatışmada yıpranan SRM oyuncularına da hücuma kalktı ve skor toplamaya devam etti. Bir süre boyunca aynı ev çevresinde köşe kapmaca oynayan CRF ve HVX arasında da tansiyon sürüyordu. Giderek kapanan alanda FUT, HVX ekibini elerken karşıdan IW oyuncularına da ateş açtı. Öte yandan CRF ekibini de saf dışı bırakarak önemli oyuncular topladılar. Bir süre sessiz kalan SRM oyuncuları ise çok nefis bir fırsatçılıkla FUT’u aniden tek oyuncuya kadar düşürdüler. Alanla birlikte tekrar pozisyon değiştiren takımlardan FUT_xLyron, az önceki SRM agresyonunu bir oyuncularını daha skora çevirerek cezalandırırken kendisine hücum eden IW takımını da tek kişiye kadar düşürdü ve oyunda dengeleri değiştirdi. Bu anda 1v1v1 şeklinde süren savaşta ilk elenen FUT olurken sona kalan SRM_Voldemon, rakip IW’nin tekrar 2 oyuncuya çıkmasına engel olamadı. Anca çok başarılı bir oyunla 2 oyuncuyu da deviren SRM_Voldemon, takımına galibiyeti getirmeyi başardı.

Maç 2

Uçak bu kez de tam kuzeyden güneybatıda Pavilka ve Winery arasına yönelerek oyuncuları batı tarafına dağıttı. Alan ise tam kuzeyde Observatory – Laveni ve Cosmodrome üçgenini çevreleyerek oyunu başlattı. Alanın daha keskin bir noktada olmasıyla birlikte hızlanan rotasyon kararları, oyuncuları çatışmalara erkenden dahil etti. İlk skorlar ise 5.30’da IW tarafından alındı ve PCF 2 kişi kalarak maça dezavantajlı başladı. Ardından PV ile DA arasında çıkan çatışmada karşılıklı düşürmeler gelirken batıdan HVX, doğudan IW bu çatışmaya dahil oldu. Arada kalan DA ve PV takımları oldukça zor durumda kalırlarken güneyden 212 karmaşayı görüp anında yön değiştirdi. Ancak PV onların üzerine gidince bu kez hatayı affetmeyen ekip, rakibinden puan çıkararak kalan oyuncuyu geri çekilmek zorunda bıraktı.

Aşama sonuna doğru çatışmalar yavaşlarken takımlardan yalnızca FUT alan dışında rotasyondaydı. Alanın tekrar kuzey kıyılarına yakın kapanmasıyla birlikte Naros, Cosmodrome ve Laveni bölgeleri dışarıda kaldı. 12. dakika dolduğunda takımlar halen birçok noktada sadece sınırlarını koruyacakları ölçüde atışlarla rakiplerinden hata bekliyorlardı. Alanın bir kez daha kuzey kıyısına yakın kalmasıyla birlikte başlayan hareketlenmeler bu kez çatışmaları beraberinde getirdi. Rotasyondaki ekiplerden TGP 3 ekibin arasında kalarak çok zor bir pozisyona düşerken FUT da alan sınırıdna 212, IW ve PCF arasında girdiği çatışmada çok kritik bir noktada kaldı. Aynı bölgede kalan CRF de tek oyuncuya düşmesine rağmen çevreden skor çıkarmayı başardı. Aşama 4’te nihayet kıyılardan içeriye doğru çekilmeye başlayan alanda takımlar ilginç şekilde batı ve güney yayı boyunca yığılma yaşarken kuzey bölgede yalnızca STAR oyuncuları vardı. Bu alanın da kendi merkezine kapanmasıyla beraber 9 takımın 8’i dışarıda kaldı ve buradan kazançlı çıkan takımlar FUT ile MTB oldu. Bu esnada maçı nispeten sessiz sürdüren DA adım adım skorlar çıkarırlarken alanın tam merkezindeki tek takım FULL çevredeki tüm rakiplere ateş açmayı sürdürüyordu. 23. dakikada DA’dan iki oyuncu düşüren son SRM oyuncusu, bu skorları alamadan ölse de son DA oyuncusu arkadaşlarını yerden kaldıramayınca skorlar SRM’e kaldı. Kuzeydoğuda STAR ile TL arasında çıkan çatışma çok şiddetli geçerken buradan canlı çıkan taraf TL oldu, ancak onlar da çok ağır kayıplar vererek galibiyet için şanslarını oldukça düşürdüler.

Tüm bunlar olurken merkezdeki 4 oyunculu yerleşkeye tek başına sızmayı başaran DA_mert, takımına sıralama puanı getirmek üzere tüm rakiplerin gözlerinden uzak bir noktaya yerleşerek beklemeye başladı. Bu yerleşkeye güneybatı kanadından kafa atan FUT, bir rakibi düşürerek kapıları açmayı başardı ve içeriye 3 oyuncuyu soktu. Bu esnada kuzeybatı tarafından da MTB aynı yerleşkeye göz dikerek ekipleri diken üzerinde tutuyordu. Ancak burada bir oyuncu kaybeden MTB, hafif bir pozisyon değişimine gitmek zorunda kaldı. Buna rağmen rakipten kurtulamayan MTB’nin hemen ardından yılan stratejisini adeta konuşturan DA_mert, kalan FULL oyuncularını hazırlıksız yakalayarak 2 skor ve 1 sıralama puanı çıkardı. Azalan rakipleri fırsat bilerek yerleşkeye yayılan FUT, TL’den de bir oyuncuyu düşürerek baskıyı arttırdı. Yaşayacağı zorluğu fark eden DA_mert, burada çatışmaya dahil olup 1 skor çıkarsa da daha sonra düşmekten kurtulamadı ve galip takım FUT oldu.

Maç 3

Uçak, gecenin 3. maçında kuzeybatıda Coal Mine tarafından giriş yaparak doğuda Trika bölgesine kadar haritayı ortadan kesti. Alan ise kuzeybatıda Coal Mine – Observatory – Dinoland üçgenini çevreleyen bir konuma yerleşti. İlk çatışmalar oldukça geç başlarken ilk skor ise 6.30’da HVX ekibinden geldi. 8.30 sularında ise FUT ile 212 arasında yaşanan çatışmada 212 maça çok erken bir şekilde veda etti. Aşamanın bitişi yaklaşırken DA ile IW de çatışan ekipler arasına katıldılar ve karşılıklı skorların yanı sıra çevrede çok fazla takımın dikkatini de üzerlerine çektiler. Ancak bu çatışmadan 3 kişiyle çıkmayı başaran DA, rahat bir nefes alırken IW ekibi 212’nin yanına giden taraf oldu. 2. Aşama kıyılardan içeriye güney bölgeye doğru yönelerek Coal Mine ve Observatory bölgelerini dışarıda bırakırken içeride Dinoland ve Naros ile Coal Mine’ın güneydoğusu kaldı. Hareketlenen takımlar özellikle Naros ve Dinoland civarlarında yoğun kümeler oluşturarak 11.30 sularında hızlanan çatışmalara girdiler. Burada DA, PV ekibinden oyuncuları birer birer düşürürken çevredeki rakiplerin de baskısı gelmeyince PV kan kaybetmeye başladı. Bir süre sonra tam gaz hücuma çıkan DA, rakibini tamamıyla haritadan silerek maça oldukça puanlı bir başlangıç yapmış oldu.

Güneydoğudaki tarlalarda PCF, STAR ve SRM birbirlerini baskılarken alanın batıya doğru yönelmesiyle çatışma fikrinden hızla vazgeçerek alana girme yarışına başladılar. Onları doğu yayında açıktan güneye inen TL araçlarla takip etti. Alanın doğu sınırında ise MTB ve DA karşı karşıya gelirken kuzeyde FUT ile ORG çatışmaktaydı. HOWL ise güneyde SRM ile çatışırken çevreden de puan toplamayı başardı. DA, bu kez MTB tarafından önemli kayıplara uğratılırken SRM, güneybatı tarafında Dinoland’deki FULL ekibine doğru pozisyon değiştirdi. Güneye keskin şekilde dönen alan, birçok takımı kuzeyde ters ayakta yakaladı. HOWL, SRM ve TL arasındaki çatışmada çıkan karşılıklı skorların yanı sıra alan merkezi de adım adım çevreden hareketlenen takımlar tarafından baskı altına girmeye başladı. 20. dakikanın sonlarına yaklaşılırken daralan alanda daha fazla direnemeyen DA, topladığı yüklü miktarda puanla lobinin yolunu tuttu. Uzun süre güney bölgesinde hareketli şekilde hayatta kalan SRM ise 20.30’u geçtiğimiz anlarda FULL tarafından elendi ve bölgeyi TL ile FULL ekiplerine bıraktı. Alanın 22.30’da keskin şekilde doğuya kapanmasıyla birlikte STAR ve HOWL dışındaki 6 takımın tamamı alan dışında kalarak zorlu bir mücadelenin ortasında kaldılar. STAR ise en doğu çizgisinde olmanın avantajını kullanarak çevrede gördükleri tüm ekiplerden puan çıkarmaya çalıştı. Ancak FUT tarafından adeta paramparça edilen TGP’nin puanlarına uzanmayı başaramadılar. Bu çatışmanın ardından alana girmek için hareketlenen FUT ekibi, STAR ve HVX atışlarının arasında kalarak maça veda etti. Bu esnada FULL, TL, HVX ve MTB arasında batı yayında çıkan çatışmada ilk elenen taraf MTB oldu.

Son 4’e girildiğinde alanın batıya çekmesiyle birlikte bir darbe de STAR ekibine gelirken yine de burada zararlı çıkan taraf onlar olmadılar. Son 4’teki tek 4 kişilik ekip olan FULL, bulundukları noktada sıkı bir savunma yaparak rakiplerini kendilerine yaklaştırmazlarken STAR ekibi başta etkili olabilecek gibi görünse de aniden düşen 2 oyuncuları sebebiyle yavaşlamak zorunda kaldılar. Yine de TL’yi eleyerek 2 skor ve 1 sıralama puanı çıkaran STAR, düşen oyuncuyu kaldırarak mücadeleye devam etti. FULL ise düşen oyuncularını kaldırmayıp onu bilgi toplaması için uzakta bırakırken en kuzeyde HVX’ten kalan 2 oyuncu güneydeki çatışmayı beklemeye başladı. Güneyde yaşanan çatışmaya sürekli dahil olan HVX, rakiplerinin ikisini de yıpratarak galibiyet için imkan yaratmaya çalışıyordu. STAR, FULL ekibini düşürmeyi sonunda başardıktan sonra namluları HVX’e çevirdi. Burada oyuncularını hızlı kaybeden ekip, galibiyeti son aşamada rakibine kaptırdı.

Maç 4

Uçak, güneydoğuda Kranik’ten giriş yaparak batıda Dinoland’in bulunduğu paraleldeki kıyılardan haritayı terk edecek şekilde hareketlendi. Alan bir önceki maçın neredeyse aynısı denilebilecek bir noktada belirerek yine benzer bir maç izleme ihtimalini oldukça yükseltti. İlk skor, 4.30 civarında IW tarafından PCF’den alındı. Alanın güneydoğu bölgesindeki çatışma burada bitmedi ve PCF rakibin üzerine yüklenmeye devam ederek bir takas aldı ancak pozisyonunu kaybetmeyen IW direnmeyi sürdürdü. Bu esnada MTB de FUT ekibinden skor çıkarmayı başardı. IW’nin HOWL’dan baskı görmesi sonucu avantajı yakalayan PCF, iki skor birden çıkararak geride başladığı çatışmadan önde çıktı. MTB ise bu esnada 212 ile karşılaştı ve ciddi kayıplar verdi. O bölgeye FUT ile HOWL’un hareketlenmesi de tansiyonu arttırdı. MTB ile 212 arasındaki karşılıklı skorların sonucunda oyuncularını kaldırmayı başaran 212, rakibini eleyerek bu çatışmadan kayıpsız ayrıldı.

Kısa süreli sessizliğin ardından ilk aşamanın sonuna doğru DA ve TGP merkezde karşılaştı. Karşılıklı düşen oyuncular skor tablosuna yansırken PV ile FULL de güneybatıda birbirlerini oldukça sert çatışmalarla hırpaladılar. Merkezdeki çatışmadan galip ayrılan taraf ise TGP’yi eleyen DA oldu. Alanın batı kıyısına doğru kapanmasıyla beraber takımlar tekrar rotasyona öncelik verdiler. Bu esnada PV de FULL’ü elemeyi başardı. Tüm bunlar yaşanırken TL, uzun süren loot aşamasından çıkıp güneydoğudan alana girmek için 3 takımın önünden araçlarla geçti ancak herhangi bir atışa maruz kalmadı. Yaklaşık 5 dakika süren kayıpsız çatışmalardan sonra PV, aniden iki farklı takımdan oyuncu düşürürken PCF de merkezde sıkıştığı noktada elendi. Kuzeyde ise ORG, alan çevresinde sızacak bölge arayan TL’i yakaladı ve 2 oyuncu düşürerek kolay skorlar yakaladı. Bu esnada alanın kuzeydoğusunda DA, SRM, STAR, HVX ve ORG beşlisi çok yakın noktalara yığıldılar. Bu yığılma, alanın tam ters tarafa kapanmasıyla birlikte sert bir çatışmaya dönüştü. Burada TL ve STAR aynı saniyede elenirken sıradaki talihli ise arada kalan DA oldu.

Bütün bunlar yaşanırken yaklaşık son 10 dakika boyunca takım arkadaşlarını erkenden kaybeden IW_buyukayi, alanın güney bölgesinde yaya olarak boş kalan batı bölgesine kadar ilerlemeyi başardı ve sıralama puanı kazanma şansını oldukça yükseltti. Kapanan alanda doğu yayı çevresinde 5 takım tekrar birbirlerine yakın durarak skor fırsatı yakalamaya çalışırlarken HOWL ve 212 çok zorlu bir açıda kalarak çıkardıkları bir iki skora rağmen çok büyük kayıplar verdiler. Bunlar olurken merkzedeki tren istasyonunda bulunan FUT, SRM’i eleyerek 3 skor daha aldı. Hızlı şekilde düşen oyuncu sayısıyla birlikte haritaya tekrar kısa süreli bir sessizlik hakim oldu. Yalnızca kuzeyde HVX ile ORG arasında süren çatışmanın sesleri haritada yankılanırken güneyde de PV ekibi sakin şekilde alana 4 kişi sızabilmenin yollarını arıyordu. Kuzeydeki iki takımın da 4’er oyuncuyla son 4’ün sınırına gelmiş olması, FUT ve IW ekiplerinde kalan son birer oyuncu için oldukça kötü haberlerdi.

Güneybatıda tek başına gizlenirken sonunda fark edilen IW_buyukayi maça veda edince son 4’e girildi. İlk çatışmada elenen taraf ise arada kalan HVX oldu. Bu noktada FUT, merkezde saklandığı tren istasyonundan iki tane 4’er kişilik takımı takip ederek fırsat kollamak zorundaydı. Alan 7 aşamadır FUT oyuncusunun üzerine kapanırken dışarıda kalan iki takımdan ORG elenen taraf oldu. Bu çatışmadan sonra tekrar tren istasyonunun güneyine geri dönen PV, rakibin tek oyuncusunun alan sebebiyle pozisyonu terk etmesini beklemeye başladı. Çok geçmeden hücum eden PV, burada galibiyeti kolay şekilde almayı başardı.

Maç 5

Uçak, gecenin son maçında bir önceki maça çok benzer şekilde sadece biraz daha kuzeyden aynı yönde geçerek haritayı tam ortadan kesti. Alan da buna paralel olarak bir önceki maçın biraz daha kuzeyinde Coal Mine – Observatory – Naros – Dinoland dörtlüsünü çevreleyerek şampiyonluk mücadelesini başlattı. Karşılaşmanın ilk skoru, henüz 3. dakikada 212 tarafından alındı. Alan dışında ve içinde çatışmaya erken giren DA ve FUT ikilisi ile IW ve CRF ikilileri rakipleri loot yaparken oldukça vakit kaybettiler. Bu çatışmalardan CRF rakibini eleyerek çıkarken DA henüz rakibini eleyemeden bölgeye SRM ekibi kuşatma şeklinde ulaştı. FUT’un son oyuncusu FUT_xLyron’un iki oyuncuyu düşürmesi, elenmesine rağmen rakibini çok büyük bir dezavantaja soktu. SRM, bu hücumda avantajlı olmasına rağmen DA_codemarco ilk iki oyuncuyu düşürmeyi başarsa da daha fazla direnemedi.

Bu mücadelelerin ardından 7.30 civarlarında birçok takım birbirini eşzamanlı olarak adeta mermi yağmuruna tuttu ve henüz 8. dakikada oyunda 46 oyuncu kaldı. TGP’yi eleyen MTB’nin ardından hemen güneyde HOWL ve PCF arasında yaşanan çatışmada da uzaklardan HVX’in atışlarıyla birlikte karşılıklı eksilen oyuncular ile birlikte HOWL tek kişiye kadar düştü. 3 oyuncuyla rakibin üzerine giden PCF, buradan galip ayrılmayı başardı. Alanın kuzey kıyılarına doğru kapanması, takımları daha da dar bir bölgeye yığılmaya zorlarken henüz 11. dakikada 37 kişiye kadar düşüldü. Alan dışında TL ve 212 arasında yaşanan çatışmada TL rakibini eleyerek mücadeleye tutunmayı başardı. Hızlı çatışmaların ardından yaşanan birkaç dakikalık sessizlik, tekrar 14.30 civarlarında yerini birbirlerini baskı altına alan takımlara bıraktı. TL’yi alan dışında tutmaya çalışan PCF, STAR ile kuzeybatıda çatışan PV, merkezde dağda çatışan SRM, CRF ve ORG ile birlikte silah sesleri tekrar artmaya başladı. Skor çıkmayan 5 dakika daha geçti ve 19.30’da 5. Aşama ile birlikte tekrar skor tablosunda hareketlenmeler yaşandı. Geniş alanda temastan bir süre kaçınan takımlar tekrar daralan alanda dirsek temasına girerken 20. dakikada 9 takım halen ayaktaydı.

FULL ve PV arasındaki çatışma kuzey bölgesinde hakimiyet kavgasına dönüşürken doğuda da SRM diğer ekiplerden skor çıkarmaya çalışıyordu. Kuzey bölgesinde galip gelen taraf PV olurken oraya hemen dahil olan MTB oyuncuları da batı bölgesinde geniş bir manevra alanına sahiplerdi. Güneydoğu bölgesinde ise SRM, ORG ve CRF üçlüsü alan sınırında olmalarına rağmen rakiplerine açık vermemek için oldukça sıkı bir çaba gösteriyorlardı. Burada rakiplerine direnemeyen CRF, SRM ve ORG tarafından paylaşılınca son 4’e girildi. Bu noktada SRM 4, ORG ve PV 2, MTB ise 1 oyuncuyla galibiyet yarışına dahil oldu. Alanın merkezdeki alçak alandan geçen yola kapanması SRM’in işine yaradı ve sayı avantajını iyi kullanan dörtlü destek alamayan rakiplerini tek tek elemeye başladı. MTB’nin son oyuncusu da PV’ye elenince başa baş kalan iki takım SRM ve PV oldu. 4v2 avantaja sahip olan SRM, rakibini açık alanda dağılarak farklı açılardan sıkıştırmayı başardı ve PV bu dezavantaja karşı daha fazla direnemedi. 

İstatistikler

Gecenin yıldızı, istatistiklere bakıldığında kesinlikle FUT_xLyron oldu. En yakın rakibini tam ikiye katladığı skor tablosunda 26 skorla herkese ders veren FUT_xLyron, aynı zamanda 23 devirme ile yine en yakın rakibinin iki katına ulaşmayı başarmış. Etkinlikte 3000 hasar barajını aşan tek oyuncu olan FUT_xLyron, bu performansıyla geceye damga vurmuş durumda. Öte yandan dikkat çeken bir istatistik ise gecenin genelinde çok etkili olamayan HOWL_LAHZA‘nın 700 metreden tahtaya yazdığı skor oldu.

Bunun gibi birçok istatistiğe Twire.gg üzerinden ulaşmanız mümkün.

Sırada Ne Var?

Bu kez sırada bir etkinlik değil koca bir sezon var. 2022 yılını bu keyifli mücadeleyle kapattıktan sonra hep birlikte önümüzdeki yılın PUBG espor takviminde birbirinden heyecanlı etkinliklerde buluşmayı umuyoruz. Şimdi dinlenme vakti, görüşmek üzere!

Exit mobile version