R6 Ağustos Avrupa Major 2020 Turnuvası

Ağustos ayı boyunca Asya-Pasifik, Latin Amerika ve Kuzey Amerika Major turnuvalarını takiben, Avrupa’daki en iyi Rainbow Six Siege takımlarının ilk aşamayı kapatma zamanı geldi.

Rainbow Six Siege’in yenilenen formatında, her lig aşamasının sonunda 4 bölgenin oyuncuları yüksek bir ödül havuzu ve gelecek yılın Six Invitational eleme puanları için mücadele ediyor.

Avrupa etkinliği, Sam Fisher güncellemesinin yenilikleriyle gelmese bile izlemek için birçok sebep var.

R6 Ağustos Avrupa Major 2020 Nedir?

Avrupa Ligi‘nin ilk dört takımı, çevrimiçi olarak gerçekleşecek olan Six August Major için mücadele edecek.
Bu dört takım, 2020 sezonunun ilk aşamasından en iyi takım olarak ayrılmak için çift eleme formatındaki bu turnuvada mücadele edecekler. Bu mücadele para ödülünün dışında aynı zamanda Six Invitational turnuvası için takımlara erkenden puan kazanma fırsatı sunuyor.

Mücadele Eden Takımlar
Avrupa Ligi içinde ilk dört takıma yükselmeyi başarmış takımlar:

R6 Ağustos Avrupa Major 2020 Ödül Havuzu

Toplam ödül havuzu 125.000 Dolar;

Ayrıca takımların Six Invitational için kazanacakları puanlar;

Twitch Dropları Nasıl Kazanılır

Önceki etkinliklerde olduğu gibi, bu Major turnuvasında da oyuncular Twitch Drop ile R6 uğurlukları kazanabilir. Toplamda kazanılabilir altı farklı uğurluk bulunmakta. Bunlar Rainbow turnuvalarını izleme sürenize göre rastgele düşebilir:

Buraya tıklayarak, Twitch hesabınızı ve Ubisoft hesabınızı bağlayarak Twitch Drops’a kayıt olabilirsiniz. Ödüller bağlı Ubisoft hesabınıza otomatik olarak eklenir. Aynı zamanda bu ödüller PC, PS4 ve Xbox One platformları arasında ortak dağılır. Üstelik bu uğurlukları kazanmanız için oyuna sahip olmanız gerekmiyor. Eğer ileride satın alırsanız kazandığınız uğurluğu kullanabilirsiniz.

Maç Tarihleri:

 

 

Maçların hepsini resmi Rainbow6 Twitch kanalından takip edebilirsiniz.

Exit mobile version