Ramazan coşkusunu Wild Rift’e taşıyan Ramazan’da Bir Arada etkinliği başladı

Ramazan coşkusunu Wild Rift'e taşıyan Ramazan’da Bir Arada etkinliği başladı

Ramazan coşkusunu Wild Rift'e taşıyan Ramazan’da Bir Arada etkinliği başladı

Riot Games, Mobil MOBA dünyasının en sevilen oyunlarından Wild Rift için Ramazan ayına özel yeni bir etkinliğe imza atıyor. ‘Ramazan’da Bir Arada’ sloganıyla Ramazan ayında birçok sürprizi de içeren yeniliklerle oyuncularla buluşacak olan Wild Rift, birbirinden eğlenceli etkinlikler ve tasarımlarla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor. 

Wild Rift, Riot Games’in öncülüğünde MOBA dünyasındaki dördüncü yılını Ramazan ayına özel bir etkinlikle kutluyor. 8 Mart – 10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve dünya genelindeki tüm oyuncuların erişebileceği “Ramazan’da Bir Arada”etkinliği ile Wild Rift tutkunları, oyun içerisinde yer alan; ‘Fener Alayı’, ‘Uyan Poro!’, ‘Mutluluğu Paylaş’ ve ‘Poro Hediyeleri’ ile birçok eğlenceli aksiyonu bir arada yaşayacak.

Türkiye merkezli bu etkinlik kapsamında, Ramazan kültürü ve Türkiye’ye özgü birbirinden farklı detaylar Wild Rift oyuncularını bekliyor. Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Erdinç İyikul, “Ramazan’da Bir Arada” etkinliğini değerlendirirken şunları söyledi: “Ramazan ayının ruhunu ve toplulukla birlikteliğin gücünü Wild Rift dünyasına taşıyarak, oyuncularımıza sadece oyun içinde eğlence değil, aynı zamanda kültürel bir deneyim sunmayı amaçladık. “Ramazan’da Bir Arada” etkinliğiyle, Türkiye’nin zengin kültürel mirasından ilham alarak hazırladığımız etkinlikler ve tasarımlar aracılığıyla oyuncularımıza özgün ve unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyoruz. Bu etkinlik, Riot Games olarak yerel kültürlere verdiğimiz önemi ve oyuncu topluluğumuzla kurduğumuz bağı pekiştiriyor. Her bir oyuncumuzun, Ramazan ayının bu özel atmosferini Wild Rift’te yaşarken, aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmesini umuyoruz.”

“Ramazan’da Bir Arada” çerçevesinde birçok yeni etkinlik ve görsel materyal de Wild Rift oyuncularıyla buluşuyor; 

Fener Alayı

Wild Rift, “Ramazan’da Bir Arada” etkinliği boyunca “Fener Alayı” oyunculara birçok farklı görevi yerine getirirken önemli ödüller kazanma şansı da yakalıyor. Görevleri tamamladıkça fenerlerin yakıldığı bu oyun modu kapsamında, günlük olarak yenilenen görevlerin tamamlanması ile, Ramazan temalı ifadeler, profil simgeleri ve yeni aksesuarların kilidi açılıyor. 

Uyan Poro! 

Etkinliğin en heyecan verici detaylarından biri de Wild Rift içine entegre edilen mini oyun, ‘Uyan Poro!’ Bu eğlenceli oyuna,  eşleştirmeli oyunların ardından elde edilen Poro Davulu biletleri ile giriş yapılabilecek. Poro Davulu’nu aldıktan sonra mini oyuna girmeye hak kazanan oyuncular, 20 saniye içinde bu davul ile olabildiğince çok Poro’yu  uyandırarak etkinliğe özel ödüller almaya hak kazanacak. Oyuncular, aynı zamanda Uyan Poro!’yu oynadıkça global arenadaki sıralamalarını yükseltme şansı yakalayacak.

Wild Rift: Bir Başka Ramazan etkinliği, Ramazan Ayı’nın başlamasıyla birlikte 8 Mart – 10 Nisan arasında dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için erişilebilir olacak.

Exit mobile version